torsdag 29 oktober 2015

Parterapi borlänge

Fantastiska Erbjudanden i Borlänge. Alla människor kan få samlevnadsproblem vid olika tidpunkter i livet. Om det känns svårt att finna en lösning på egen hand kan ni vända er till. Psykoterapeuter - Legitimerade Borlänge - familjeterapi, kris, leg psykoterapeut, parterapi , fobier, självkänsla, krishantering, legitemerad psykoterapi.


Alla kan vi någon gång hamna i en livssituation som är svår att hantera. Som förälder kan du känna en oro för ditt barn eller ungdom och det kan kännas. En dag för dig som behandlare, människoarbetare. Vad händer dig mentalt och känslomässigt i mötet med medmänniskor.


En annorlunda studiedag i det existentiella rummet. Att öka medveten om mig själv som behandlare bland annat genom utvidgande reflektioner. KBT-terapi, parterapi , organisationsutveckling, allt handlar om relationer, inte minst om relationen till sig själv. Hos oss arbetar vi med enskilda samtal, par och grupper för ett bättre samarbete med sig själv och andra.


På RAW Relations får livet vara som det är, inget filter behövs, därav namnet. Sök legitimerad psykoterapeut i Dalarnas län. Som ordinarie medlem kan du annonsera med bild och text här, läs mer. Vi är idag medarbetare (psykologer och psykoterapeuter) som arbetar tillsammans i centrala Östersund.


PETER JÄDERBRANT AB är ett privat vårdföretag där psykoterapi, handledning, föreläsningar och olika konsultuppdrag är huvudsysselsättning. Dplay använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, skapa statistik för att förbättra vår sajt och för att kunna ge dig de mest relevanta annonserna. Söker du en bra privat psykolog eller psykoterapeut i Borlänge ? Här kan du se våra listade psykologer och psykoterapeuter i Borlänge ! Genom min hemsida är det min förhoppning att du som söker efter en terapeut ska få en uppfattning om vem jag är, hur jag arbetar, min utbildning och erfarenhet, och vad jag har att erbjuda. Under bedömningssamtalet som är minuter långt så får klienten berätta om det som upplevs som problemet och tillsammans kartläggs detta och sammanfattas med en beskrivning av vad man kan göra åt problemet som klienten har. Jag använder mig av KBT och ACT som teoretisk ram.


Jag har även parterapi med inriktning IBCT. Parterapi borlänge – Förhållande. Kbt-verkstan hittar du i Rommehedslägret i Borlänge. Din sökning i Borlänge kvarnsveden gav ingen träff,.


Hos oss kan du känna att du kan varva ner och hämta andan för ett slag. Vi erbjuder kbt-inriktad samtalsterapi, kostrådgivning och yoga. Vi tycker ingenting är dumt att ta upp och vi dömer inte någon. En vanlig missuppfattning är att parterapi bara är för par med existerande konflikter.


Istället kan det hjälpa även i hälsosamma förhållanden, för att främja samförstånd och stärka kärleken. Rent konkret så handlar parterapi om att tillsammans med terapeut diskutera och behandla problemen i förhållandet. I våra liv utmanas vi hela tiden av normen att prestera att vara perfekta, det råder en nolltolerans för fel och brister och i förhållande till normen så är. På senare år har det dock hänt mycket, och andelen utbildade familjeterapeuter har ökat stadigt på familjerådgivningarna.


En viss utvärderingsverksamhet har också börjat komma igång. Generellt kan man säga att man har visat att parterapi är verksamt vid äktenskapsproblem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg