torsdag 22 oktober 2015

Att göra på mallorca

Lågpriser på hotell i Palma. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Njut av nypressad ­solmogen apelsinjuice på ekologiska citrus­odlingen Eco­vinyassa i Fornalutx. Vi vill påstå att det finns något att göra för alla.

Carrer de la Missió Den här lilla bakgatan har levt upp de senaste åren. Från att ha varit lite skum och trist är den nu full av gallerier, butiker och bra matställen. Vi har listat några saker att se och göra i och runt staden Palma! Detta vackra naturområde är centrerad kring två större vikar och är känd för sina kritvita sandstränder och det turkosblå havet. Djurlivet i naturparken är mycket varierande och det är en bra plats för att titta på flyttfåglar.


Den mest kända bergsbyn heter Deiá och ligger sagolikt vackert omgiven av Tramuntanabergen. Men det är väl bara att Goooogla det (precis som föregående talare redan har gjort)? Däremot delar jag gärna med mig av några av mina favoriter på ön.

Jag gör inte anspråk på att komma med något nytt - men jag kan bekräfta att följande ställen är toppen! Läs riktiga recensioner - boka nu! För att göra det enkelt har jag gjort en snabbguide nedan utifrån några av de vanligaste turistorterna. Vi har samlat lite olika alternativ på aktiviteter under denna flik. De olika orterna skiljer sig mycket åt, så se till att välja den ort som passar er bäst!


Viator har varit verksamma i år och har låga priser med prisgaranti. Med prisgarantin kan du vara trygg med att inte utflykten eller aktiviteten erbjuds till ett lägre pris på plats. Mallorca har allt man kan önska sig!


Få ut det mesta av din sightseeing! Ligga i Medelhavet cirka miles utanför kusten i Spanien har öarna varit hem för olika kulturer sedan urminnes tider. Den södra sidan är lite plattare, annars har man alltid bergskedjorna att satsa på. Att göra på Menorca På Menorca pågår ständigt en dialog om hur man skulle kunna förlänga turistsäsongen genom att skapa fler aktiviteter för turisterna. Målet är att kunna bli ett attraktivt resmål under hela året.


Här kommer våra bästa tips på saker att göra. När listan är klar märker jag att fokus ligger på mat och vin, det blir lätt så när luften är ljum och uteserveringarna inbjudande. Tapasrunda i La Galera.


Se till att uppleva en riktig tapas-runda.

Efter en hektiskt sommar som är fylld med massa aktiviteter, är höst och tidig vinter den första chansen du får att njuta av en lugnare tempo på ön och dess mix av europeisk kultur och jultraditioner. Hoppas att någon som varit på dessa platser vet om alla nationaliter är representerade där. Vi brukar mestadels åka till Italien på semester, men funderade på att byta i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg