fredag 16 oktober 2015

Kontaktannons vänner

Kontaktannonser som medlemsförmån. Medlemmar i SPF Seniorerna har fått inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren. Samma lösenord används för att svara på annonser. Du hittar uppgifterna på Mina sidor. Lösenordet till kontaktannonserna hittar du under ”Utökade medlemsförmåner”).


Som inloggad kan du också söka bland alla kontaktannonser. Då du blir medlem av Vi Seniorer får du själv skriva kontaktannonser - gratis! Logga in så kan du söka bland kontaktannonserna via Sök medlemmar.


Se även Mikroblogg VS (våra medlemmars tvittrande) och. Undanta AdBlock för domän viseniorer. Varför inte är väl en bättre fråga i det här fallet? Om man tar sig en titt bland kontaktannonser så hittar man inte bara personer som söker efter kärlek, eller sexuella relationer, utan det är också på det viset att man hittar många som söker efter en vän. Gillar att resa, konserter matlagning och att vara ute i naturen mm.


Kontaktannons vänner

Sverige vem skulle vilja träffa nya människor från ens eget område för chat, vänskap eller. En kontaktannons , ja varför inte? Jag har ju uppenbarliga problem att skaffa nya vänner ! Sökes: Vänner i Göteborg, gärna med barn. Nån att gå till liseberg me eller picknick, badutflykter, lekland mm. Jag har ingen att göra sånt med och jag är numera desperat!


Så här ligger det till. Har alldeles för få vänner , har glidit ifrån de flesta av mina vänner och söker efter ett nytt umgänge, det går bra både med tjejkompisar och killkompisar från ålder och uppåt. Här kan du skapa en kontaktannons gratis och få kontakt med kvinnor och män som vill träffa vänner , ses på en date eller hitta en partner.


Kontaktannons vänner

På Mötesplatsen har du störst chans att träffa din perfekta match och förvandla en e kontakt på nätet till ett möte i verkliga livet. Ofta får dessa inlägg flera hundratals kommentarer av tjejer som i hela Sverige letar efter nya vänner. Håll utkik efter liknande inlägg! Om du är för blyg för att skriva en egen kontaktannons kan du leta igenom de som finns för att se om någon har liknande intressen som du. Hitta tusentals mogna singlar här tidningar med kontaktannonser.


Läs också: Ny studie: Så många vänner gör dig lycklig. Isabella Löwengrip och Flora Wiström är två av många bloggare som har gjort ett blogginlägg där läsarna får kommentera med en kontaktannons. Men, kontaktannonser fungerar fortfarande, både för att söka partners och vänner. De traditionella annonserna i tidningarnas kontaktspalter har inte samma popularitet idag som för några tiotals år sedan. Men, det går också att lägga in sin kontaktannons på nätet, där den når ett mycket större antal människor.


Flörta med dina vänner - utan att bli nobbad. Dating för aktiva 50-plussare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg