onsdag 28 oktober 2015

Psykolog göteborg ungdom

Psykolog göteborg ungdom

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Erfaren psykolog för livets alla skeden. Välkommen att boka en tid. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.


Vi erbjuder KBT och hjälper individer och organisationer att uppnå faktisk förändring. Psykologer i Göteborg. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt.


Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi, ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi. Hos oss möter du engagerade psykologer som sätter höga krav på kunskap och professionalitet. Våra behandlingar utgår alltid från varje individs unika behov och vi arbetar i enlighet med evidensbaserad praktik. Jag har en bred psykologisk utbildning med specialinriktning barn, ungdom , unga vuxna samt lång erfarenhet av arbete med vuxna, ungdomar och barn både inom offentlig verksamhet och privat.


Martina har flera års erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin, både inom öppenvård och slutenvård. I arbetet har hon mött barn, ungdomar och familjer för i huvudsak psykologisk behandling, bedömning samt neuropsykiatriska utredningar. Alla kan må dåligt ibland. Ibland känner man sig utanför, har många svåra val att göra, är med om en olycka eller utsätts för ett brott. Tove är just nu föräldraledig.


Här kan du läsa mer om vart du som barn, ungdom eller anhörig kan vända dig för att få hjälp och stöd. Göteborg för de unga Roliga aktiviteter för tonåringar och unga vuxna. Ta skejten till Göteborgs största betongpark, samla gänget för en beach volley-match eller ta en fika och bläddra bland vinylskivor på Bengans. I Göteborg finns det mängder av aktiviteter och evenemang för dig som är ung. KBTgruppen erbjuder terapi utifrån kognitiv beteendeterapi.


Psykolog göteborg ungdom

Alla våra samtalsterapeuter är leg. Vi arbetar med både vuxna, ungdomar och barn. Vi utför även psykologisk utredning och testning. ACT i ditt arbete med barn och ungdomar ? Denna tredagars workshop innebär att du får bekanta dig med ACT modellen DNA-V som är skapad just för barn och ungdomar.


Mitt namn är Mikael och jag är en psykolog i Göteborg med många års erfarenhet. Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning.


Psykolog göteborg ungdom

På många kurser anges Anmälan senast. Om du missat sista ansökningsdag kan det dock i många fall ändå vara lönt att höra av sig till kursgivaren. Barn och ungdomar kan drabbas av problem eller hamna i svårigheter som resulterar i psykisk ohälsa.


KBT som används vid ett stort antal olika svårigheter hos vuxna har i de flesta fall visat sig vara effektiva även för barn, t ex problem med ångest, olika rädslor el fobier, stress, bristande självkänsla eller nedstämdhet ( läs mer om sådana här).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg