måndag 19 oktober 2015

Att göra på koh lanta

Boka Vandrarhem Svanen, Kalmar. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.

Alltid prisgaranti med lägst pris på webben. Upp till Rabatt På Hotell! Vi förhandlar så att du slipper.


Sevärdheter i Ko Lanta : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Ko Lanta , Thailand på TripAdvisor. De mest kända är Long Beach och Klong Dao, där många svenskar väljer att bo. Koh Lantas stränder ligger uppdukade som en strandbuffé på öns västra sida.


Generellt kan dock sägas att stränderna blir vackrare och vildare ju längre söderut du tar dig.

Längs stränderna finns det ett stort antal mysiga restauranger som lyser upp tillvaron med levande ljus. Hur som, jag hävdar motsatsen - det finns hur mycket som helst att göra på Koh Lanta och du kommer säkerligen inte hinna med allt. Hyr en egen longtailbåt. Runt Koh Lanta finns ett pärlband av små paradisöar.


Bestäm själv vilka du vill besöka och hur länge genom att hyra en egen longtailbåt i hamnen. Men, jag rekommenderar att man lämnar in sin tvätt istället. Det är billigt och då stödjer man även lokalbefolkningen. Vad gör man ifall man blir sjuk på Koh Lanta ? Vattenfall och grottor att utforska samt nationalpark med vacker natur att upptäcka. Promenera runt i djungelsurret med vilda djur som gör sig påminda med sina läten.


Kakaduor skriker för fulla muggar. När poolbadandet gjort att ni fått simhud mellan tårna och solstolen inte längre känns så lockande. Det finns massor av roliga saker att göra tillsammans här på ön. Detta medför att stränderna är mycket lugna och behagliga.


På Koh Lanta är stränderna vigin beaches, vilket innebär att stränderna är skyddade.

Koh Lanta är en ö för de som vill ha lugn och ro, samt vill slappa på sin semester, så finns del en hel del att göra för den intresserade. Den mycket lugna stämningen på Koh Lanta gör att det här är en favorit för barnfamiljer och äldre par. Varför inte testa thaiboxning, kajakpaddling, fiske eller gå en matlagninskurs.


Virgin Beaches på Koh Lanta. Att göra på Koh Lanta Från Koh Lanta har du möjlighet att upptäcka många andra öar både norr och söder om ön. Bortsett från öarna kan du även utforska den östra kusten och på vägen från östkusten till västkusten finns också ettpar grottor.


Svenska Mäklarhuset finns nu på Koh Lanta i Thailand. Här listar jag några utav våra favoriter utan inbördes ordning. Att köpa eller sälja en bostad utomlands skiljer sig åt mot att göra en bostadsaffär i Sverige. Vi erbjuder dig all den erfarenhet och kunskap vi har för att du ska känna dig trygg genom hela processen.


Kontakta oss så får du hjälp och stöd i jakten på ditt drömboende i Thailand. Ett annat verkligt fint sätt att uppleva ön på är att hyra en långsvansbåt med chaufför. Bara att färdas i de vackra träbåtarna, som alltid pyntats med färgglada band och blommor, är ett måste under en Thailandsresa.


Och Koh Lanta är vacker även från havet. Det tråkiga är då att du kommer att ha mindre tid att spendera här innan mörkret faller och du kanske önskar att du hade kommit hit tidigare. Ett av dem ligger på norra Long beach. Om man planerar att vara borta länge så kan det vara bra att eftersända sin post till postkontoret. Dina vänner kan då skicka post till din hemadress.


Beställa eftersändning gör du på. Sevärdheter i Koh Chang: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Koh Chang, Thailand på TripAdvisor. Rida på elefant kan man också göra på Koh Lanta.


Utanför Koh Lanta ligger inga öar nära utan här får man boka heldagsutflykter med speedboat - missa inte Koh Rok med sin otroliga snorkling och vilda varaner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg