onsdag 21 oktober 2015

Parsamtal uppsala

Fokus ligger på att lyssna, spegla, validera och visa empati för varandra. På så sätt försäkrar man att båda parter blir hörda, får bekräftelse för sin upplevelse och förståelse för sin verklighet. Goda parsamtal skapar äkta kontakt där båda parter känner sig sedda. Kärlek inte bara en känsla utan också ett dagligt beslut.


I själva verket kan förmågan att hantera frustrationer, konflikter och sinsemellan olika behov vara ett viktigt mått på bärigheten och den gemensamma tilliten i en parrelation. Familjerådgivningen kan hjälpa er som är över år med samlevnadsproblem och kriser i parrelationer.

Vi arbetar också med andra bekymmer i. Björklinge Skuttunge Viksta församlingar. Bälingebygdens församling. Danmark-Funbo församling. Gamla Uppsala församling.


Helga Trefaldighets församling. Med värme och lyhördhet får ni som par ett professionellt perspektiv på era problem och tillsammans hittar vi vägar till förändring. Problem i en relation.

Parterapi och individuell terapi. Psykoterapi med terapeut i Uppsala. Fördelningen av ”makt” i en parrelation är vanligtvis komplex, med flera olika och kanske motsägelsefulla aspekter.


Det är sällan så enkelt att en av parterna har ett hundraprocentigt överläge och den andra befinner sig i ett lika ensidigt underläge. Parsamtal kan vid behov synliggöra maktaspekter i relationen. Vi har även speciella samtalsgrupper med fokus på medberoende för dig som är anhörig.


Vi kan hjälpa dig med saker som rör ditt boende, som exempelvis stöd när du ska handla mat, kläder och hygienartiklar. Finns det någon som kan rekommendera någon terapeut för parsamtal i Uppsala ? Mats och Maria Willers har arbetat med par tillsammans sedan 8år tillbaka. Mats Willers tar också emot personer för individuell samtalsterapi. För Dig som bor inom Region Uppsala finns möjlighet att få remiss till mig om Din psykiatrimottagning bedömer att psykoterapi är rätt insats för din problematik.


Jag tar även emot klienter som genom sin utbildning går i egenterapi. Vid S:t Lukas mottagningar finns möjlighet för par (partners, förälder–barn, syskon och andra konstellationer) att gå i parterapi. Knivsta vårdcentral är en av landstingets vårdcentraler. Vi vänder oss till alla boende i Knivsta med omnej vid alla typer av sjukdomar.


Trädgårdsgatan 1 Uppsala. Jag har lokaler i Uppsala , Västerås och Sätra Brunn. Vi erbjuder både enskilda samtal, parsamtal och gruppsamtal.

Samtalspartner arbetar med personlig utveckling och gestaltterapi. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Att samtala kring sin sexualitet har betydelse då svårigheter som nedsatt lust, erektionssvikt, samlagssmärta, kommunikationsproblem eller andra problem uppkommer.


Gärna med familjesamtal, parsamtal , grupphandledning, utbildningar och filosofiska sammankomster i syfte att utveckla professionen och livet i stort. Vilka jobbar jag helst med? Vilket problemet än är, är det viktigt att prata om det. I parsamtal får ni hjälp att sätta ord på det som kan vara svårt att prata om.


Det kan hjälpa en att förstå både sig själv och sin partner bättre. Allt stöd är frivilligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg