torsdag 9 juli 2015

Partner otrogen

Testa om din partner är otrogen , bedrar dig, vänsterprasslar. Idag är det mer allmänt accepterat att ha vänner av motsatt kön, och vi spenderar mer tid på jobbet än någonsin tidigare. Går det att förutse om en partner kommer vara otrogen eller inte?


Nja, så långt vill vi inte dra det. Men visst finns det faktorer som kan påverka. Inspirerade av sajten Bustle listar vi åtta saker som kan berätta om din partner är mer benägen att bedra dig.

Din partner har vart otrogen , är ärligheten alltid bäst? När den som varit otrogen konfronteras med detta händer det att man slår ifrån sig. Du frågade ju inte om jag träffade honom eller henne utanför jobbet, säger man till sin partner.


Läs också: Psykologen: Berätta alltid om du varit otrogen. Men även ett medvetet undanhållande kan vara ett svek, menar Laila Dahl. Hur man fångar en otrogen partner. Lägg alla tvivel åt sidan och få visshet om din fru är otrogen eller inte.


Att oroa sig över om ens partner är otrogen har säkert många gjort.

Men finns det några tecken att leta efter? Ja, det gör det och här är tecken i hens kroppsspråk som visar om hen är otrogen. Om det händer bör du vara försiktig och förstå att det kan vara din partners sätt att kräva lite välbehövligt personligt utrymme. Under en tid behöver den som varit otrogen vara beredd på att förstå och ta emot den andras anklagelser, ilska, sorg och misstro. Jag misstänker att min kille,tjej, partner är otrogen.


Vilken är den vanligaste reaktionen när man upptäcker att ens partner är otrogen ? Men förhållandevis snabbt vaknar man till och då brukar reaktionen vara stark ilska. Man känner inget alls. Kom ihåg att det inte alltid behöver ske kvällstid – det är vanligare under lunchrasten eller på eftermiddagarna. Annars kommer man bara att gå runt och vara ledsen och arg hela tiden. Har du någon gång drömt om att din partner är otrogen ? Men det finns också ett annat sätt att vara otrogen med sociala medier – och det är när du är otrogen mot din partner med din telefon.


När du egentligen borde bonda med och lyssna på din partner , så sitter du och scrollar i telefonen. Då kanske du har ett djupare band med Instagram än med din IRL- partner. När det kommer till vad vi kallar otrohet så ses fantasin inte som ett sätt att lura vår partner. Det är du inte ensam om.


I värsta fall tar till och med den sårade personen på sig all skuld av den andre partens otrohet. Liza: Om en partner har vart otrogen med en arbetskollega en längre tid.

Du är sviken, ledsen och arg. Kanske vill du ansöka om skilsmässa direkt, men ha lite is i magen och ta inga avgörande beslut mitt i den första chocken. Slutade med att jag följde med honom hem och sov där, och vi hade det bästa sexet någonsin. När jag berättade för min pojkvän att jag varit otrogen så fick jag till svar att även han varit otrogen.


Så jag ångrar mig inte ett dugg. Gör vårt test och se efter här! Vill du veta om din partner är otrogen ? Så, konfrontera inte din partner nästa gång du har en otrohets-dröm.


Konfrontera dig själv i stället. Misstänker du att din partner är otrogen ? Anlita en privatdetektiv för att bekräfta eller avfärda dina misstankar genom en otrohetsutredning. Vårt arbete ger dig ett tydligt svar med väldokumenterad bevisning. Ofta är det bäst att agera på sin magkänsla och ta kontakt med en utredare i ett tidigt skede. Du provocerade inte fram otrohet och förtjänade inte att bli bedragen – det är den otrogna som skulle handlat annorlunda, inte du.


Om du är den som har varit otrogen får du acceptera att din partner har stort behov av att få uppmuntran från dig. Du som är sann och äkta visar tydligt att du har förstått att du gjort fel och är samtidigt tydlig med var dina känslor finns idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg