måndag 27 juli 2015

Äkta kärlek test

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Svara på frågorna för att ta reda på om det är äkta kärlek ! Test : Är det en fling eller äkta kärlek ? Spretar känslorna åt alla håll och gör dig förvirrad? Kanske är det kärlek – kanske är det en flirt. Jag gillar idén om att det finns äkta kärlek , men det verkar orimligt. Nej, det där med äkta kärlek är bara löjligt.


Äkta kärlek test

Enligt neurologen Fred Nour kan ett medicinskt kärlekstest finnas på marknaden inom tio år. Har du funderat på om er kärlek är äkta ? Testet kommer mäta frisättningen av bland annat oxytocin, ett hormon som förekommer i stora mängder när du är kär. Visst, det känns dumt att ta förhastade beslut, men när du hittat äkta kärlek så börjar du automatisk fantisera om en framti resor och planer ni ska dela.


Personen får dig att skratta. Lycka till med kärleken ! Kommentera om din upplevelse nedan! Med kärleksspråk menar jag sättet som vi uttrycker kärlek på eller hur vi vill bli bekräftade. Den som ursprungligen myntade termen var Gary Chapman som i sin bok - ”De fem kärleksspråken” - valde att ta upp fem olika sätt att ge uttryck för att ge och visa kärlek.


Jag har valt att utöka det till sju. Antingen romantisk kärlek som består av passion och intimitet, kamratlig kärlek som bygger på intimitet och dedikation till relationen eller ensidig kärlek som bygger på passion och dedikation. Prinsessan har fått sin prins, men lever de lyckliga i alla sina dar? Det finns tre komponenter.


Enligt psykologen Eva Rusz måste sex kärlekskoder fungera för att en relation ska hålla. Att hitta den stora kärleken vill alla. Om det är äkta kärlek kommer ni känna igen!


Äkta kärlek test

Titta på videon här ovan och dela med någon som du tycker om extra mycket. Ja, kärlek är något renande och vackert, men alla stora livsomvälvande saker kräver arbete. Kärlek är svårt, förälskelse är enkelt. Du måste odla din trädgård.


I en förälskelse finns det inget som måste vattnas och vårdas. Du kanske också gillar! När vi är kära på riktigt känner vi oss stärkta, älskade och bekräftade.


Äkta kärlek test

Att ha bråttom i kärlek är därför ett misstag, menar Gallan och kan skrämma bort potentiella partners. Och det är ett ganska logiskt namn, då hela spelet går ut på att jag ska försöka besöka min flickvän utan att. Ville bara hem och vara henne nära. Och det efter år… att känna så är väl nån form av äkta kärlek.


Men egentligen finns kärlek överallt! Ett kännetecken på äkta vänskap är att man försäkrar sig om att ens vän mår bra under alla omständigheter och befinner sig på ett bra ställe i sitt liv. När det handlar om äkta kärlek brukar de flesta släppa på spärrarna och våga visa sig sårbara – det känns helt enkelt som att det är värt att satsa allt på relationen.


Du upplever trygghet Du uppfylls av en övertygelse om att relationen kommer att vara för evigt, det känns helt enkelt självklart att det ska vara ni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg