måndag 27 juli 2015

Mötesplats österlen

Hitta det perfekta Bilsemester till Österlen med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Ett litet gårdshotell på Österlen med kärlek för detaljer. Så skulle vi beskriva Örum 1om vi bara fick en mening. Vi jobbar följsamt med årets skiftningar och låter det omgivande landskapets enkelhet vara en rörlig kuliss av inspiration.


Mötesplats Österlen : Anläggningen är ej aktiv på KONFERENSANLÄGGNINGAR.

SE Du kan göra förfrågan här bredvid så får du priser och all info. Detta för att skapa en mötesplats där alla kan träffas och utbyta erfarenheter och kunskap. Eftersom de nya ägarna inte vill satsa på restaurangbranschen, kommer de istället att samarbeta med Anders Vendels nya restaurang i Kåseberga, Vendel at Ales Stenar.


Vår idé bygger på det äkta mötet mellan besökaren och gårdens genuina miljö och dess kringliggande natur. Besök vårt café och lantkök, den engelska trädgården eller varför inte kika in i någon av butikerna som finns på gården. Planerar ni en konferens eller seminarium med fokus på framtiden, ekobygge, miljön eller hållbar utveckling? Eller ett årsmöte, dop eller jubileumsfest?


Då har ni kommit rätt. Ecotopia Österlen erbjuder en utbildningslokal s.

Bloggen Tastecelebration skulle få en egen offline mötesplats för foodisar från hela världen. Efter ett år av planerande, fixande och renoverande står vårt Residence äntligen färdigt. Vi är så enormt stolta och längtar efter att få välkomna dig här hos oss! Skåne - förslag på olika turistaktiviteter Ladda ner Österlen turistkarta som PDF - Tillbaka till Österlen -Skåne. Nybrostrands Bassängbad - Kul bassängbad vid havet bl a med vattenrutschbana.


Kabusa Kök och Konsthall. Galleri och olika jippon. Olof Viktors Bagericafé. Vi är det familjära hotellet på Österlen där alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om du är här privat eller deltar i en konferens. På Örums Nygård upplever du en genuin atmosfär och hemmakänsla.


Vi ser fram emot ert besök. Havet, ängarna, skogarna och jordbrukslandskapet skapar atmosfär, harmoni och kreativitet. Här finns många olika slags mötesplatser för bra samtal, arbetsmöten, konferenser, event och mindre kongresser. Den inspirerande miljön och vår konst, har gjort gården till en spännande mötesplats på Österlen , för konst- och konsthantverksintresserade. Keramika hjälpa dig bland annat med trädgård saker för att designa din trädgård.


Läs mer om verksamheten här på hemsidan. Loppis på Österlen Många besökare frågar efter loppisar och antikbodar. Idrottsföreningarna här brukar ha stora loppisar varje sommar, och så finns det ett antal antikbodar, en del med retro-inriktning.


Störst, äldst – och bäst (?) på Österlen Hotel Svea vill bli en mötesplats för konst och kultur Hotel Svea är Österlens största och äldsta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg