måndag 13 juli 2015

Armbågskontakt

Fungerar perfekt i offentliga byggnader, skolor, restauranger och affärscenter. JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller. Vi har, i närmare år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter.


Armbågskontakt 2Svart L = 250mm IP67. AK i slagtålig ABS-plast med vit bakplatta och genomfärgad svart ovandel för maximal kontrastering. Merparten av våra armbågskontakt er är tillverkade i slagtålig ABS-plast.


Det finns också produkter med ovandel i rostfritt stål samt vandalsäkra produkter. Sajten har en ny struktur. JFAB -Cenmatic mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bre finns i flera utföranden, former och färger.


Armbågskontakt

Vår vanligaste modell med fronter i rostfritt stål, mässing eller koppar, skapar en unik design i kombination men superb kvalitet. Kontraster och markeringar på tomter Parkeringsplatser, angöringsplatser för bilar och friytor, liksom gångytor, trappor, ramper och konstgjorda ledytor. Ateco är en helhetsleverantör av brandtekniska produkter.


Vi har det mesta på lager och ser till att kunden får sin beställning snabbt och enkelt. AXS Nordic lagerför och distribuerar dörrautomatiker inklusive tillbehör. Vi garanterar alltid hög kvalité och. Handla ARMBÅGSKONTAKT till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.


Ge oss feedback på produktbilder och produktdata. Aktivering sker genom att röra handen framför den beröringsfria sensorn. Sensorfältet är tydligt definierat och garanterar pålitlig detektion.


Hela fronten är känslig för tryck vilket gör livet enklare oavsett om man är lång eller kort, använder rullstol eller har två fungerande ben. Ofta placeras armbågskontakter så att de är svåra att nå för person i rullstol. Shoppa ARMBÅGSKONTAKT till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Impulsgivare för dörrautomatik. För inom- och utomhusmontage.


Armbågskontakt

Passar för slag- och skjutdörrsautomatik. Monteras på vägg eller stolpkonstruktioner. Längd 2mm, bredd mm, tjocklek mm. Vid beröring av armbågskontakten aktiverar den dörrautomatiken att öppna dörren.


Tänk på tillgänglighet för placering. Marknadledande passerkontroll, säkerhetssystem och låssystem erbjuder ASSA ABLOY allt för en säker dörrmiljö. Säkra innerdörrar och ytterdörrar. GEZE armbågskontakt i plast för trådlös styrning av dörrar med system – tillförlitlig, komfortabel och säker per knapptryckning. Dörrkort Värden matas per automatik från Revit eller matas för hand in i databasen.


Armbågskontakt

Trådlös styrning av dörrar Ventilationsknapp LTA24-AZ. Ett dörrkort per dörr genereras ur databasen i en förutbestämd layout med. Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto.


Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg