måndag 20 juli 2015

När ta gravtest

Nätets bästa priser på godkända självtester. Handla idag med fri frakt! Drogtest, clamydiatests mm. Köp till bra priser köp Online! Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online!


Så om du exempelvis väntar din mens den 15:e i månaden kan du testa så tidigt som den 10:e. Ta hjälp av vårt användbara beräkningsverktyg ” När du ska testa” för att ta reda på när du kan testa med Clearblue Early Detection graviditetstest – som ger dig resultat tidigare än alla andra test. Om du försökt att bli gravid länge så vill du säkert ta ett graviditetstest så snabbt du bara kan. För att svara på frågan när man kan göra ett graviditetstest så behöver man också veta hur ett sådant test fungerar. Längre ner på sidan får du svar på när du tidigast kan göra ditt gravtest.


När på dagen ska man ta graviditetstestet? Du bör ta graviditetstestet när konsentrationen av hormonet hCG är så hög som möjligt. Morgonurinen är bäst att använda vid ett graviditetstest just för att konsentrationen då är högre.


När ta gravtest

Att använda morgonurinet är viktigast under tidig gravidietet. På julafton visade gravtest neg. Fortfarande ingen mens idag den 27:e. Tog jag gravtest för tidigt eller är det bara att ge upp ? Misstänker du att du är gravid så bör du ta ett graviditetstest.


När kan man då göra ett graviditetstest? Många vill göra ett gravtest så tidigt som bara. Så när kan man börja testa med graviditetstest? Efter ett missfall eller en abort kan det ta upp till veckor innan kroppens normala hCG-nivå ovmet. Nu är det inte en så stor sak att ta ett gravtest , och om mensen är försenad så är det klart att man alltid kan använda billiga graviditetstester för att se om det kan vara så att det är en bebis på gång.


När man försöker bli gravid så har man ordning på sin cykel. Hur tidigt kan man ta ett gravtest ? Det kan vara svårt att låta bli att testa, när graviditetstestet är inhandla och bara ligger där i lådan, men försök att vänta med att ta det första graviditetstestet tills det har gått minst en vecka efter att du har haft ägglossning – och gärna ännu lite längre. När man använder gravtest i hemmet finns det tre primära misstag kvinnor gör. Du kan bli överväldigad eller bedrövad när du försöker ta reda på om du är gravid så tidigt som möjligt.


Men ifall du ger dig an att göra testet tätt inpå att du tror du har blivit gravid finns det flera fallgropar att gå i. Måste man ta gravtest på morgon urinet? Jag har ett clerblue test! Det brukar vara dagar före nästa mens, på ett ungefär.


Det bästa att kolla om du är gravid är veckor eller mer efter ÄL. När ska jag ta nästa gravtest ? Det beror inte på när du hade samlag! Brukar ha väldigt regelbunden cykel och få väldigt tydliga tecken innan den ska komma annars. Testade i onsdags (18e) men var negativt då. Har ett test kvar och får hem fler på måndag eller tisdag med posten.


Så här funkar vårt gravtest. Kom din mens inte när den skulle? Då kan du vara gravi men för att veta helt säkert behöver du ta ett gravtest.


Testet kan du ta redan första dagen vid utebliven menstruation. Testet, som är ett urintest, gör du enkelt hemma i lugn och ro. Inom några minuter får du besked – med över. Alla graviditetstester fungerar genom att de mäter hormonet hCG i urinen.


Några tester visar ett positivt resultat genom att ett streck uppstår bredvid kontrollstrecket, men det finns också digitala tester som är extra tydliga genom att visa resultatet i text. När man kan göra testet beror på vilket test du väljer. Hur länge måste man vänta tills man kan göra ett graviditetstest?


Tillförlitliga graviditetstest. Kan det kroppen fortfarande vara förvirrad av p-pillren jag slutade med för månader sen eller kan jag bra gravid fast testen visar negativt? Min mens är dagar sen men gravtesten är negativa?


Hur viktigt är det att ta gravtest med morgon-urinet? Blir det skillnad i resultatet om man tar det på dagen? Gravtest trots att jag äter p. Vid akuta frågor och besvär hänvisar vi dig att ta kontakt med sjukvårdsupplysningen.


Sambo eller gift när familjen växer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg