onsdag 8 juli 2015

Åldersgräns spotify

Spotify -tjänsten är inte avsedd för barn under år. I vissa länder kan strängare åldersgränser gälla enligt lokala lagar. Mer information finns i våra användarvillkor.


Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn under år eller under gällande åldersgräns (” åldersgränsen ”). Få ut mesta möjliga av Spotify !

Uppgradera till Premium. Har du frågor, svar eller tankar om Spotify ? Ställ din fråga eller gå med i vår Community! Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar.


Om du betalar för Premium Family via en av våra partner ser du inte den nya planen ännu. Du får ett e-postmeddelande. Efter att du köpt Spotify Familj och kommit igång med huvudkontot så bjuder du in upp till fem användare via Spotify.


Har nyligen upptäckt Spotify Family och undrar ifall alla loggar in på samma account eller om var och en loggar in på sitt eget?

Kan man fortfarande ha offline listor på så 3st ställen för varje familjemedlem som är med i det eller är det då bara att man kan ha offlinelista på en var? Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs. Ta lyssnandet till en ny nivå med Spotify. You must to continue.


Lyssna på musik i bakgrunden medan du spelar, gratis. Spotify lanserar Spotify Family – fem Premiumkonton i ett. Spotify spänner musklerna och kommer att lansera en ny tjänst tillsammans med Telia.


Family ger dig som Teliakund möjligheten att spara in hundralappar på Premiumprenumerationer. Enligt konsumentköplagen är det inte tillåtet att ingå avtal med personer under år, men ett flertal undantag finns. Vips så är de anslutna till Spotify premium igen och anslutna till familjeabonnemanget. Inga spellistor försvinner vid byte till Free och sedan vid återanslutning.


Elektroniska presentkort. Nu kan du förenkla alla presentinköp och samtidigt ge alla vänner och släktingar precis vad de vill ha. Tillsammans med en lång rad av.


Förra sommaren gjorde Miriam Bryant bara ett enda framträdande på svensk mark, på Way Out West i Göteborg. I dagsläget är det bara Telia-kunder som kan teckna Spotify Family, men på Spotifys hemsida beskrivs abonnemangsformen som att varje ytterligare person betalar av de ordinarie kronorna per månad. Träna tillsammans med ditt barn med vårt medlemskap SATS Together.

Vi har också SATS Youth för ungdomar mellan och år. Vill ha min Spotify Premium för mig själv och inte bli hijackad av 10-årings en som går in och spelar på mitt konto från en annan enhet. Tänkte att Spotify Family blir bra, men Spotify verkar ha en åldersgräns på år? Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Alarmify for Spotify Music. Megahiten ”Helt seriöst” kammade hem årets låt på PGuld och har miljoner streams på Spotify samt över miljoner visningar på.


TikTok är en app för att skapa och sprida videoklipp, meddelanden och livesändningar. TikTok finns som mobilapp och har en åldersgräns på år. Klippet blir till en musikvideo, med hjälp av alla funktioner som läppsynk, inbyggt musik och olika filter.


På TikTok kan användarna göra egna snuttar, eller titta på andras. Tik Tok) har åldersgräns år. Spotify har åldersgräns år alternativt år vid vårdnadshavares samtycke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg