onsdag 29 april 2015

Vackra ord till en vän

Ni pratar med varandra varje dag och har en självklar plats i varandras liv. Falska vänner är som löv, finns överallt. Om du tänker gå till begravningen och vill göra något extra – kanske från din familj, syskonen, släkten eller föreningen – så kan du ta med en bukett eller en krans med ett kransband. Då behöver du ett budskap som riktar sig till den bortgångne.


Här är några förslag: Jag handtextar band till krans och bukett. Tack för din beställning!

Vackra tankar och tröstande ord. Minnesvers till sorg, vackra verser och rim till begravningen, dikt om sorg,. Att våga gråta Att våga le Att visa värme Att våga ge lite av sin inre själ Omtanke, ömhet, Att vilja någon annan väl Kärlek. Ingen kan få en att skratta som en bästa vän.


Vänner är den familj du själv väljer. När ni, men ingen annan, förstår er humor. Det enda som är bättre än en vän , är en vän med choklad.


Citat om att förstå, acceptera och tro på någon. För att ha en vän måste du vara en.

Visa uppskattning och ge din kompis komplimanger. Här är saker du borde säga till din bästa vän direkt. Läs mer här på modette. I världen är du bara någon, för någon är du hela världen. Så liten plats en människa tar på jorden, mindre än ett träd i skogen.


Så stort tomrum hon lämnar efter sig. En hel värld kan inte fylla det. Svara på sms eller i telefon om en vän behöver lufta sin besvikelse.


Allt går så klart inte att lägga åt sidan, men om du KAN stuva om i schemat så är det en fin gest. Till begravningsprogrammet, i dödsannonsen eller på kort till blomsterkransen kan det vara fint att skriva några väl valda ord eller en fin begravningsdikt. Letar du efter kortare texter såsom en eller två meningar kanske en variant av en kondoleans passar bättre. Inriktning: dikt till en vän , dikt vän , kompis dikt,.


Att svära på ett vackert sätt är en konst och jag anser att uttrycket: ”Din satans dyngskyffel” är smått magiskt, där just ordet DYNGSKYFFEL skänker en ljuv sötma till uttalaren och bitter surhet till den utskällda. Enkelt, avslappnat men samtidigt en viss flärd. Astrid Lindgren-citat vi aldrig glömmer. Kom till oss, ty denna jorden, den är icke riket ditt! Vi har skickat ett mejl till din epostadress.


Jag har lyssnat till de stillsamma böljeslag mot stran om de vilda havens vila har jag drömt. Och i anden har jag ilat mot de formlösa lan där det käraste vi kände skall bli glömt.

Det som är populärast att skriva på sina smycken är sina barns namn. Men för er som kanske inte har några barn eller helt enkelt vill ha något annat eller ge bort en fin gåva med ett personligt budskap men inspirationen sviker. Detta är ett väldigt fint tal som passar till alla bröllop. Talet handlar om den magiska känslan när man gifter sig och om hur man ska bära sig åt för att hålla kvar denna länge.


Jag är ändå emotionellt och spirituellt medveten och nyfiken och skulle vilja möta människor som har det svårt med stöttande ord på det sätt jag upplever att bönen kan vara för en troende. Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen. Hon lyssnar och besvarar och vågar alltid fråga, och när du är rädd kan hon få dig att våga.


Hon står vid din sida när livet är hårt. Och hon får dig att skratta åt det som varit svårt. En vän bryr sig om dig för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg