måndag 27 april 2015

Livlinefäste tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Till mindre hus kan det räcka med st livlinefästen. Vi vet att välja rätt fäste kan vara en djungel.


Ett livlinefäste kan rädda liv. På villor med fasadhöjd under meter och med lutning under 6° kan livlinekrok ersätta ett klassiskt nockräcke. Monteras med max meters avstånd.


Mindre hus kan det räcka med st. Välj modell efter vilket tak du har. Kompletta paket för livlinefäste. I gul kulör för godvisibilitet. Livlinefäste fast till gångbrygga.


All säkerhetsutrustning är testad och håller högsta kvalitet. Till exempel har vi snöräcke för olika sorters tak , för att förhindra skador i samband med packad snö på taken under vintern. Boverkets taksäkerhetsregler förebygger risker för olycksfall när man för byggnadens användning och drift behöver ta sig upp på taket , förflyttar sig på taket samt arbetar på taket.


Livlinefäste tak

De säkerhetskrav som ställs på tak regleras av flera olika myndigheter, varav Boverket är en av dessa. Se fördjupningsfliken. Lätt stege med bra stabilitet.


Stegpinnen är profilerad för att ge ökat halkskydd och är stukad både in- och utvändigt för dubbel säkerhet. Godkänd för infästning av livlina. Vi är övertygade om att utbildning och större kompetens bidrar till en säkrare vardag för dig som arbetar på tak. Detalj till gångbrygga för infästning av livlina. Storlek kappa, min 7x 5mm (se bild).


Värm kappan så asfalten blir flytande. För att den som befinner sig på taket ska vara säker är det viktigt att livlinefästet sitter fast ordentligt och utan problem klarar av att hålla upp personens kroppsvikt vid eventuellt fall. Funkar till alla sorters takpannor. Med Lindabs sortiment för taksäkerhet blir vi en ännu mer komplett leverantör till tak - och tätskiktsföretag.


Med bra skyddsräcken, takstegar, glidskydd och konsoler kan man känna sig trygg på taket. Vi saluför nu även takbryggor, fästöglor, skyddsräcken, nock- och takfotsräcke, tak - och väggstege, skorstensban snörasskyd konsoler mm Nyhet! Vi besiktar ert tak och ser vilka behov som finns samt tar alla väsentliga mått. Vi sänder er offert kostnadsfritt via mejl eller post.


Ni kontollerar att ni är berättigade ROT-avdrag hos Skatteverket. När båda parter är överens samt att alla nödvändiga dokument signerats så planeras datum för byggstart. Om taket är högt (över meter) eller mycket vinklat räcker det inte med att lösa tillträdet via lösa stegar och taksteg. Då måste fasta stegar monteras, ibland ska de även vara försedda med fallskydd.


En lucka i taket eller i ytterväggen kan däremot användas istället för den fasta stegen upp till själva taket. KAMI:s tak är tillverkade i och för en av världens mest extrema miljöer. Det innebär att de tål stora påfrestningar som ett varierat klimat av sol, regn, hårda vindar och tunga snölaster.


Livlinefäste tak

Vi kan därför stolt erbjuda marknadens mest hållbara tak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg