torsdag 9 april 2015

Kbt malmö region skåne

Träffa en legitimerad psykolog i vår videoapp. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Välj mottagning för psykoterapi i Skåne Innehållet gäller Skåne. Du som bor i Skåne kan själv välja vilken mottagning du vill gå till för kognitiv beteendeterapi ( KBT ), interpersonell psykoterapi (IPT) eller psykodynamisk terapi. Jenny Rapp har privat mottagning som psykolog i Malmö och har även avtal med Region Skåne och tar remiss på KBT och IPT från vårdcentralläkare utifrån vanlig sjukvårdstaxa och även högkostnadskort samt frikort.


Vi erbjuder nu Kognititv beteendeterapi – KBT i samarbete med Region Skåne.

Ansökan för avtal med Region Skåne inom vårdval Psykoterapi innebär att du som leverantör ska uppfylla det som står i Förfrågningsunderlag och avtal. Observera att Uppdragsgivaren reviderar förfrågningsunderlagen årligen och även kan ändra under innevarande år i särskild ordning, avsnitt 2. Till oss kommer du som är år eller äldre, bor i Skåne och som tror att du är beroende av spel om pengar. Hos oss får du en bedömning och vi kartlägger vilken typ av hjälp du behöver för ditt spelberoende.


Behandlingen utgår ifrån kognitiv beteendeterapi ( KBT ) och ges både individuellt och i grupp. Deviis är till för dig som söker en behandlingsform inom KBT , där vi tillsammans arbetar för att uppnå en förändringsprocess där du hittar dina inre styrkor. LANDSTINGSAVTAL MED REGION SKÅNE , HÄLSOVAL SKÅNE GÄLLANDE PSYKOTERAPI KBT LÅNG. Kognitiva psykoterapimottagningen erbjuder KBT handledning via ett nyligen tecknat avtal med Kommunförbundet Skåne och KBT handledning ges då även för privata kunder. I Region Skåne finns ett antal vårdmottagningar som är hbtq-certifierade av RFSL.


Syftet med hbtq-certifieringen är att ge dem som jobbar på mottagningarna ökad kunskap om olika patienternas behov, och därmed kunna bemöta alla på bästa sätt, oberoende av din sexuella identitet eller könsidentitet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Vårdcentralen Södervärn är en del av Region Skåne. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvår kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.


Vad är en psykoterapeut? KBT Sydsverige är ackrediterad för lång KBT -behandling inom rehabliteringsgarantin i Region Skåne. Kontakta din husläkare för att få remiss och behandling till vanlig sjukvårdskostnad.

Du kan också välja att komma privat till full kostnad. Det kan handla om oväntade förändringar i ditt liv eller annat som skapar en obalans i din tillvaro. Du kan bland annat få hjälp om du upplever - kriser och sorg - nedstämdhet - stress och oro - depression och ångest - fobier Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne. Du som bor i Region Skåne kan via din vårdcentral få remiss till oss för KBT -behandling för besvär som stress, ångest och depression.


Högkostnadskortet gäller. Psykologhuset i Malmö strävar efter bred kompetens, stor tillgänglighet och hög kvalitet. I samarbete med Lunds universitet har Allmänpsykiatriska kliniken i Malmö utvärderat behandlingen av ett 30-tal patienter med ångestsyndrom och resultaten tyder på att behandlingen varit mycket effektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg