torsdag 23 april 2015

Hur kysser man en kille bra

Oftast blir du en bra kyssare genom att kyssas Men, om du saknar självsäkerheten kan det vara bra att öva kyssande innan du kysser den kille eller tjej som du dejtar. Visst, några testar att kyssas med en tomat eller med sin kudde. Men kom ihåg, det är ingen som kysser dig tillbaka.


Det är svårt att veta hur det ska kännas att hångla och hur du ska göra. Testa dig fram så kommer du till slut att veta vad du tycker om!

Tänk på att alla killar är olika. De gillar olika saker och det betyder att du måste experimentera lite för att ta reda på vad din kille gillar bäst. Men i allmänhet brukar männen njuta av dessa drag medan du skriver ut.


Använd en liten bit av tunga. Dåliga kissers är värst, ingen tvekan om det. Och det bästa är - praktiken gör det perfekt!


Läs igenom några måste veta tips om hur man kysser en kille och piffa upp din kyssas teknik.

Vänta tills en gång när du tycker att hans kyssar är riktigt bra , och då sätter du ord på det och förklarar hur bra den kyssen var och hur det kändes för dig. Hur man inleder en kyss. Jag förstår att du inte vill kritisera honom men ett sätt att slippa det är ju att sätta fokus på det som är bra , inte på det som är dåligt. Men enligt relationsexperten Tracey Cox så finns det tio hemliga tecken som visar att en kille verkligen flörtar med dig, skriver Daily Mail. Han ger dig tre blickar i en snabb följd.


Den första blicken – han kollar in dig eftersom du är en människa som har gått in i hans synfält. Men för nybörjare kommer här några tips att tänka på. Gå någonstans där ni inte blir störda eller stirrande på.


Väntar man på att han ska ta första steget, och ge första kyssen? Om man ska ha första dejten kyss eller om det är en andra dejten kyss. Det finns egentligen inga regler kring hur man gör. Kyssas på första dejten kanske man gör som. De frågar om hur man kysser någon bra , hur det känns att vara kär och hur man är en bra kompis.


Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Okej jag kanske är lite efter men hur kysser man bra ändå! Vill hur kysser man bra du lära hur kysser man bra dig att kyssas som Casanova och ge din älskade den perfekta kyssen.

De dames blouse is zo universeel hur kysser man bra en hur kysser man bra multifunctioneel! När det kommer till att kyssar är skorpionen stekhet och extremt involverad! En skorpion vet helt enkelt hur man kysser någon.


Du kan förvänta dig mysiga kyssar, händer som dras genom ditt hår och vid vissa tillfällen kan det till och med kännas som om du dött och hamnat i hångelhimlen när du blir kysst av en skorpion. Var tror du att man har lättast att slappna av: i en stökig lägenhet med lukten av pizzarester eller ett fräscht hem med bra musik och tända ljus? Här får du tecken på att du har en riktigt bra pojkvän! Oavsett vad ni har för agenda finns det mycket du kan göra för att bygga en bra stämning, och inte bara med din lägenhet. Han har även nångång frågat när vi kollat på nåt tv program med nån som hade en dålig kyssare och typ frågat om han kysser dåligt eller bra.


Jag vet liksom inte ens exakt hur jag ska få fram i ord hur han ska kyssa mig. Listan om männen var kul och lärorik, men gudarna ska veta att ni kvinnor oftast inte har en susning om vad vi män vill eller känner. En lista om era tabbar vore bra , hälsade Peter.


Johan S tyckte följande: - Jämställdhet byggs knappast genom att ena parten tror att sexualitet är en enda persons ansvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg