tisdag 13 november 2018

Psykoterapi södermalm

Med över års erfarenhet kan vi garantera även dig i Södermalm ett renare hem. Yoga för Gravida på DVD från Happy Yogini Productions. Boka online, betala på hotellet. Här i hjärtat av Södermalm arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning.


Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling. Under senare år har känslofokuserad psykoterapi blivit alltmer uppmärksammad bl.

Psykoterapi som behandlingsmetod har gott vetenskapligt stöd. AEDP, som bygger på det mänskliga mötet mellan terapeut och klient och syftar till bättre kontakt med grundläggande känslor och behov. Du kan vända dig till mig om du behöver hjälp i din livssituation och känner att du har behov av förändring i ditt liv.


Anledningen till att man söker psykoterapi kan vara frågor om psykiska svårigheter som ångest, stress eller nedstämdhet, relationsproblem eller arbetsrelaterade problem. Ring gärna om du undrar över något. Här arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Vi erbjuder psykoterapi till privat taxa. Tillsammans utgör de ett team med såväl bred som djup kompetens inom det psykoterapeutiska fältet.


LÖNNERSTAM PSYKOTERAPI STOCKHOLM erbjuder psykoterapi , parterapi, sexualterapi, ungdomsterapi och konsultation.

Enstaka samtal, tidsbegränsad fokuserad psykoterapi eller längre psykoterapi. Mottagningen ligger centralt på Södermalm i Stockholm. Psykodynamisk psykoterapi och KBT terapi på Södermalm.


I alla våra kontakter med klienter gör vi en bedömning av vilken metod som passar den enskilde individen bäst. De flesta av våra medarbetare har en bred kunskapsbas och har kunskapen och erfarenheten av att använda både psykodynamisk psykoterapi och KBT-terapi. Psykologerna på Södermalm erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och organisationer. Vårt mål är att öka individens förmåga att uppfatta, förstå och agera ändamålsenligt när obalans i privatliv- eller arbetsliv uppstår.


Jag tar emot för kortare eller längre tids psykoterapi beroende på din aktuella situation och vilka erfarenheter du bär på. Nyproduktion södermalm – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Har du en tillvaro som du vill förändra? Du kanske vill röra dig mot ett lugnare, gladare och roligare liv? Samtalsterapi är en investering i dig själv.


I varje hinder som du möter finns också möjligheten för dig att växa som människa. Hos Mindyourmind får du träffa en leg. Byrån för familjerådgivning och psykoterapi ingår i kundvalsystem för familjerådgivning i de flesta kommuner i Stockholmsområdet. Egenavgiften varierar från 2till 4kr per samtal beroende på kommun. Det är ingen lätt uppgift.


Jag tänker att det som är viktigt är det som händer första gången man träffar sin psykoterapeut. Vad som händer med en i kontakten.

En annan anledning kan vara att man önskar en förändring i livet eller att man söker en längre kontakt för att bearbeta mer genomgripande svårigheter. Jag erbjuder psykoterapi , parsamtal, stödsamtal, chefstöd och handledning och utbildning. I min verksamhet som leg. Därför är det viktigt för mig att jag tillsammans med den som vill börja i psykoterapi undersöker vilken behandling som passar bäst.


Min mottagning ligger på Katarina Bangata 5 centralt på Södermalm i Stockholm. Hans Larsson Socialpedagog Diplomerad Lukasterapeut Leg. Priser för mina olika tjänster hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg