fredag 9 november 2018

Kbt terapi stockholm högkostnadsskydd

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Vi kombinerar psykoterapi och andra terapiformer för bästa resultat för just dig. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få bort din ångest med effektiv ljudbok. I KBT jobbar man mot konkreta mål och arbetar mycket med hemläxor.


Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) - sök, jämför och boka!

Grunden för beteendeanalysen är att varje människa är unik och analysen är därför högt individualiserad men utifrån allmänna principer. Ofta används dock samlingsnamnet KBT för den här sortens terapiformer. I psykodynamisk terapi , som har sitt ursprung i psykoanalysen, betraktar man ångest och depression som symtom på en inre konflikt som man kan försöka medvetandegöra och bearbeta. Till exempel arbetar Borderlineenheten i Stockholm med DBT. Terapi kan se ut på olika sätt.


Det betyder dialektisk beteendeterapi och innebär att du både individuellt och i grupp får lära dig färdigheter. Målet är att du ska använda dem för att ta makten över din sjukdom. Olofsgatan 1 Stockholm Jag arbetar med såväl längre som kortare psykoterapier vid oro, ångest, ledsenhet,depression och när självkänslan och självförtroendet sviktar. I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT.


Metoden är även användbar vid andra typer av konflikter där parter inte kan komma överens. Eye Movement Desensitization and. KBT terapi stockholm kbt -samtalsterapi kbt -behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan. Maria Lieskovski, skötare, Stockholm , Södermalm Det finns många anledningar till att man söker terapi , t ex nedstämdhet, låg självkänsla, depression, ångest. Min erfarenhet av att arbeta med alla typer av livsproblem är lång.


Jag anpassar terapin till vars och ens behov och möjlighet. KBT Online Nu kan du få psykologisk behandling via videosamtal över internet. Oavsett var du bor eller om du har svårt att få tiden att räcka till, kan vi erbjuda modern och effektiv psykologisk behandling online på samma villkor som när du besöker vår mottagning.

Jag är en legitimerad KBT -terapeut i centrala Stockholm med lång erfarenhet av samtalsbehandling, både inom socialtjänsten och inom psykiatrin. Jag är även utbildad i ACT (Acceptance and Commitment Therapy). På de här sidorna kan du läsa mer om mig och den samtalsterapi som jag erbjuder. Länkarna hittar du här ovanför.


SVEA KBT är en privat psykologmottagning på Drottninggatan och Fridhemsplan. Vårt fokus är tillgänglighet med öppettider på kvällar och helger samt korta väntetider. Vi erbjuder också terapi på engelska. En behandling hos oss fordrar ett aktivt samarbete mellan dig och din psykolog och gemensamma ansatser till problemlösning. Psykoterapimottagning finns i Västerås, Örebro, Enköping och Stockholm.


Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi. Vi har vårdavtal med landstingen i Uppsala, Örebro och Dalarna för landstingsfinansierad psykoterapi hos privata vårdgivare. Högkostnadsskydd gäller (frikort).


Du bokar ett första inledande möte, syftet är att lära känna varandra. Det är ett förutsättningslöst möte som handlar om att du presenterar ditt problem och vad du vill uppnå med din terapi. Igår läste jag på Twitter att Föreningen Storasyster ska börja erbjuda billig terapi ( KBT ) genom en av deras medarbetare som är socionom.


Samtalsterapi är ett personligt möte mellan två människor. Jag tycker att det är väldigt bra att de gör det, för det behövs, och det fick mig att tänka på var man kan söka psykolog och få terapi billigt. Jag är legitimerad psykoterapeut och arbetar med psykoterapi i Stockholm samt även online via Skype.


Jag bedriver psykoterapi med huvudsakligen psykodynamisk inriktning, men använder också kognitiva metoder, s k KBT -tekniker. Mer om mig finns att läsa här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg