fredag 16 november 2018

Jour psykolog

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar.


Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Här får du råd om vad du kan göra i stället.


Jour psykolog

Du kan få stöd via chatt, mejl och telefon. Du som definierar dig som tjej kan också hitta bra information i tjejguiden. Mer information finns på tjejjouren. Vissa försäkringar täcker kostnad för uppemot tio samtal med psykolog efter till exempel rån eller misshandel. Ofta krävs polisanmälan.


Ibland gäller inte försäkringen vid våld i nära relation. Vissa arbetsgivare har kollektivavtal och det kan, om skadan klassas som arbetsskada, ge ersättning för till exempel psykoterapi. Vi rekryterar, utreder, förmedlar och handleder jour och familjehem för barn, ungdom samt vuxna. Det är därför viktigt att psykologer håller sig à jour med utvecklingen och kontinuerligt integrerar nya kunskaper i yrkesut-övningen. Det är också viktigt att psykologer uppmärksammar egna begränsningar och använder sig av kollegors och andras kunskaper och kvalifi kationer.


Du som behöver akut psykiatrisk hjälp är välkommen att kontakta våra jourmottagningar eller akutmottagningen. I en akut nödsituation ring alltid 112. Behöver du någon att tala med? Vi finns där varje natt mellan ­- 06.


Jourhavande Medmänniska. Vi som arbetar här är psykologer och socionomer. Vi ger rå stöd och behandling både individuellt eller i grupp.


Om det visar sig att fler resurser behövs för att reda ut problemen får du hjälp med vidare hänvisning och remittering till rätt ställe. I jouren arbetar kvinnor och män i alla åldrar, anställda i Svenska kyrkan. Psykolog i Stockholm som brinner för sitt yrke.


Arbetar mycket med beteendeterapi, elevhälsa och förebyggande psykologiska insatser mot stress och utmattning. Med fokus på hälsofrämjande, förebyggande samt evidens- och kunskapsgrundade insatser hjälper vi dig att utvecklas och må bra. Välkommen till Eskilstuna Psykoterapi. Vi erbjuder ett personligt. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm.


Jour psykolog

Chatt- och röstsamtal kr. S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. Vid nödsituation och behov av omedelbar hjälp, ring 112.


På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel sjuksköterska, socionom, psykolog , läkare och medicinska sekreterare. Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. På BUP finns behandlare med olika kompetenser som kompletterar varandra.


På så sätt får de som kommer till oss en vård som baserar sig på en sammanvägd bedömning av våra behandlares respektive kunskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg