måndag 19 november 2018

Jm kontakt

Vi bevakar lediga lägenheter från hyresvärdarna i din stad. Hos oss ser du kontaktuppgifter till hyresvärdar med lediga lägenheter i ditt område. Varje JM -medarbetare och andra intressenter, exempelvis leverantörer, har rätt att anonymt rapportera misstankar om befarade allvarliga oegentligheter, missförhållanden på arbetsplatsen eller brister i den interna kontrollen som kan resultera i en allvarlig oegentlighet. By using this service you accept cookies from third party. JM does not take responsibility for the translation.


Ange ditt telefonnummer eller din e-post, så hör vi av oss så fort vi kan!

JM AB är ett publikt bolag noterat på Nasdaq Stockholm. Noteringen är i segmentet Large Cap. Aktieägarna i JM styr, direkt eller indirekt, bolaget genom ett beslutssystem och det högsta beslutande organet är bolagsstämman. På Kvarnholmen utvecklas en levande stadsdel, med bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, skola, kultur och rekreation.


Vi som driver stadsutvecklingen här är Kvarnholmen Utveckling AB, ett samarbete mellan JM , Peab och Folksam. Det lokala chark företaget i Halmstad Haverdal. Inom JM Entreprenad anstränger vi oss för att inte bara leverera en produkt som är kvalitets- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig, utan också för att ge våra kunder en enklare resa till ett färdigt projekt.


Vi ska vara bäst i varje del av byggprocessen, hela vägen fram till färdigt projekt.

Ditt förstahandsval i plåtbranschen -vi fixar allt till er från konstruktion, plåtbearbetning till färdig lackad produkt. Jm Entreprenad AB är ett stort aktiebolag med 3anställda. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Vi producerar kött och charkprodukter med hög kvalitet och kommer dessutom från gårdar i Hallan direkt till vårt slakteri i Harplinge utanför Halmstad. Kontakta oss gärna på: jm. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.


Vi finns på Fannalundsvägen i Enköping. För tidsbokning eller kontakt är du välkommen att fylla i formuläret här på sidan, så kontaktar vi dig snarast och bokar in din service. Tack för att du väljer JM Bil! Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her eller på tlf.


Alla har åsikter om städning, åtminstone om andras städning. Det tycker vi på JM Städservice är bra! Vi vill att du ska ställa krav på hur städningen ska fungera hos er och sedan överlämna till oss att lösa det på bästa sätt. Vi är inte nöjd förrän du är nöjd. Tveka inte att ta kontakt.


Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Mer fix för pengarna!

Blåkläder utvecklar arbetskläder som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt kläd trygg och snygg, inifrån och ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg