tisdag 13 november 2018

Psykologmottagning stockholm

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer än års erfarenhet av att få människor att växa. Specialist i klinisk psykologi. Mottagningen ligger i city.


Välkommen till Stockholms Psykoterapimottagning! Hos oss får du psykologhjälp och psykodynamisk terapi.

Boka tid hos våra erfarna psykoterapeuter idag. Terapeut och klient träffas oftast en gång i veckan. Det är viktigt att som klient avsätta tid för psykoterapin eftersom det ökar förutsättningarna för en bestående förändring av det problem som står i fokus.


Hitta och få information om psykologer i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Agape psykologmottagning i Stockholm erbjuder parterapi och individuell terapi. Vårt synsätt är dynamiskt och analytiskt (insiktsterapi). Vi arbetar även kognitivt. Kontakta oss om du känner dig deprimera har ångest eller sorg, intresserad av parterapi, behöver reda ut saker eller vill få hjälp av någon med kunskap och erfarenhet.


Min privata mottagning ligger i en fridfull miljö i centrala Stockholm. Jag individanpassar alla stöd- och behandlingsinsatser genom att arbeta integrativt med moderna terapimetoder som är vetenskapligt beprövade. Min kompetens i olika metoder ökar möjligheterna för att behandlingen ska bli verksam, effektiv och ge bestående resultat. Sveapsykologerna bedriver psykologisk behandling och psykoterapi, på psykologmottagningar runtom i Stockholm och Göteborg samt via videolänk och telefon.


Våra terapisessioner är minst minuter. Vid parterapi är sessionerna längre än så. Vi erbjuder utöver KBT även psykodynamisk terapi, existentiell terapi, ACT och schematerapi.

City psykologhus är en privat psykologmottagning belägen mitt i Stockholm City, vid Hötorget. Vi erbjuder tjänster till privatpersoner och företag samt kommunal familjerådgivning. Efter orienteringssamtalen kan det vara möjligt att du byter psykolog beroende på vad ni kommit fram till. En psykologmottagning kan hjälpa dig med matchningen.


Vi har kontor i Stockholm på Södermalm vid Horstull. Om Du är i behov av psykolog i Stockholm , arbetar jag centralt i närheten av Odenplans T-bana. När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen. Cirka sju av tio psykologer i Stockholm är kvinnor, en trend som enligt prognoser kommer att fortsätta hålla i sig även i framtiden. SVEA KBT är en privat psykologmottagning på Drottninggatan och Fridhemsplan.


Vårt fokus är tillgänglighet med öppettider på kvällar och helger samt korta väntetider. Vi erbjuder också terapi på engelska. En behandling hos oss fordrar ett aktivt samarbete mellan dig och din psykolog och gemensamma ansatser till problemlösning.


Psykologyrket och psykologutbildning i Stockholm. Vi erbjuder vård online, primärvår Företagsvård och privat mottagning i hela Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg