torsdag 15 november 2018

Hur man hånglar

Lyssna på klas hallberg och andra talare. Sök bland foton, listor och bilder från din skoltid! Det finns ingen lag på hur man hånglar ofta kommer det naturligt och det är bäst så.


Men för nybörjare kommer här några tips att tänka på. Gå någonstans där ni inte blir störda eller stirrande på. Det kan vara nervöst innan du hånglar första gången och många undrar om det går att öva på något sätt.

Visst, några testar att kyssas med en tomat eller med sin kudde. Men kom ihåg, det är ingen som kysser dig tillbaka. Det kan också vara trevligt att veta hur man hånglar för att vara mer dominant och intensiv, prova att nafsa, pussa, bita och suga din partner på halsen, bakom örat och på nacken. Ifall du vill vara mer ömsint, nafsa bara med läpparna, blås och pussa på olika trevliga ställen. Hångla kan man göra på många olika sätt.


Det går bra att hångla stående, sittande eller liggande – eller en kombination av dem alla. Vet inte hur man hånglar. Det är inte alls en dum fråga!


Unsubscribe from Ex on the Beach Sverige?

Om du aldrig har hånglat med någon tidigare kanske du vill ha en liten hint om vad det handlar om och hur det går till. Hångel behöver inte bara innebära djupa kyssar och lek med tungan utan också kramar och mys tillsammans. Det finns massor av svar på detta men hångel är ju en kombination av flera saker så för att lära sig att hångla måste man också kunna pussas och kyssas.


Hur kysser man Sen kan man också kramas och smekas. Vi håller på att flytta. Ni vet hur det är, man vill se nåt annat.


Känns som man inte bryr sig om detta riktigt, utan all fokus är på själva knullet! Hur hånglar man på skönast sätt? Okej, det var inte en så bra förklaring, men att beskriva en kyss är svårt. Och hur man kramas och håller om varandra, hur man smeker varandras ansikten, nacke osv är en lika stor del av hånglet som själva kyssen.


Och så kan man hångla på olika sätt, det kan vara hett och hetsigt men lika gärna ljuvt sensuellt och fjäderlätt. Idag vill jag ta upp något som inte har med kussi att göra men som ändå är. Hur man hånglar är tydligen ett stort problem för kärleksranka svenska tonåringar idag. Jag tänker mig att det är lite olika för olika människor, men generellt blir man varm i kroppen, lite andfåd svettig.


Jag skulle googla efter hur man planterar en hallonbuske. En hallonbuske är precis det som skulle sätta pricken över i:et på uteplatsen. Precis som alla har olika handstilar har alla också olika sätt att hångla på. När jag skrivit hur och.


Om någon påstår att den och den är bra på att hångla , så betyder det ingenting, eftersom man alltid är två med hånglandet och det gäller att man matchar varandra.

Ska man börja små pussas eller ? Snälla hjälp Svar: Hej! Att hångla med någon första gången brukar vara väldigt nervöst. Många oroar sig just för hur man ska hångla , hur det känns osv.


Faktiskt så brukar det lösa sig när man väl kysser någon. Då märker man om den andre vill hångla och så går det på automatik. Det låter lite luddigt när man beskriver det så här, men tro mig, du kommer märka när det är läge att starta ett hångel, det liksom känns i magen.


Du kommer inte göra fel! Saker att tänka på när man hånglar är att inte ha tungan för spänd och inte heller använda den som en elvisp. Jag visste inte att såna fanns också. Jag tror att folk kan se bitar av det även i vanliga filmer och hångla därefter hur var och en känner sig bra för eftersom det är väl huvudsaken att må bra när man hånglar och efteråt.


Hur gör man när man kysser, hånglar och strular? Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg