onsdag 30 maj 2018

Träffa kärleken efter 40

Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Oavsett om du söker kärlek för första eller andra gången eller helt enkelt startar om, så kan dejting efter kännas överväldigande.


Online är det dock annorlunda – nätdejting har förlorat sin förlegade stigma, de flesta singlar är numera överens om att det är ett superbt sätt att träffa en framtida partner på! Träffa någon ny vid - hur gör man? Nu vet man mer vad man söker efter i ett förhållande.

Det är lätt att hitta kärleken efter på dessa evenemang – och dina potentiella dejter bor i närheten! Gå till en välgörenhetsinsamling. Det är alltid trevligt när du träffar någon som delar liknande intressen som du. Så varför inte hitta kärleken efter på en välgörenhetsinsamling eller evenemang? Sex är kul, men jag tycker det är svårt nu när jag fyller 50.


Ska jag träffa någon som är lika gammal som jag gränsar det till gubbe. Har haft lite sexpaus efter våldsamma förhållanden, personliga problem och utveckling. Har precis fyllt och är rätt nöjd med mitt liv med undantag för att jag är singel och barnlös.


Men efter att ha testat diverse datingsidor de senaste åren har jag börjat inse att det inte fungerar.

Men varför i hela friden skulle det vara svårare efter ? Visst, fler är upptagna naturligtvis, flera har en massa barn och komplicerade förhållanden bakåt, och vissa (och där ger jag din väninna rätt) kanske har problem med relationer. Men självklart kan man hitta kärlek genom hela livet! I förlängningen tror jag singlarna saknar bekräftelse och sammanhang. Vilket behov av att ge kärlek känner man inte när man träffar ett barn? Bli tillgänglig för kärlek.


Ett behov av en egen familj, där man känner sig bekräftad och trygg. Skippa kravlistan för hur din blivande partner ska vara. Den gör bara att du begränsar dig själv. Stanna inte i en halvbra relation som du tror ska bli bra om bara din partner förändrar sig. Fundera i stället över hur du behöver vara och vad du ska göra för att bli mer tillgänglig för kärleken.


Det är ju som att leta efter ett paket mjölk på Elgiganten. Och ja, jag ser bra ut, får komplimanger och ragg vart fan jag än går. Och jag har sänkt mina krav, har inga skyskrapa till krav på hur han ska vara.


Jag känner bara ingen vidare attraktion till dem jag träffar. Att fråga ut någon man känner via vänner och bekanta tar emot för många. Att dejta i -årsåldern är ofta en helt annan grej än tidigare.


Du kan fortfarande vara en romantiker, men genom att lära dig själv vad du vill och är ute efter kan letandet bli lättare.

Att ta hjälp av dejtingsajter eller liknande medel som vidgar dina vyer ökar även chanserna jämfört med om du bara går omkring i hopp om att träffa någon av en slump. Och efter det så önskade de sig ett presentkort hos mig i present. Så det utnyttjade de igår. Jag mötte upp paret hemma hos dom, de bor precis granne med vättern och utsikten var fantastisk, man ser hela våran fantastiska Varamon. Kan ni tänka er att efter år tillsammans så finns fortfarande kärleken där.


Ladda Ner Appar Samsung - Kontaktannonser och datingtjänst. Gudrun Nurmiranta trodde inte att hon skulle få uppleva kärleken igen, efter nio år som skild. Men så träffade hon Toivo Nurmiranta. Det var för fem år sedan och i augusti gifte de sig, och år gamla. Vi tycker om varandra och vill vara i varandras sällskap och jag känner mig mer trygg som gift, säger Gudrun.


Jag är väldigt ensam, men jag försöker söka mig efter kontakt. Varje dag letar jag kärlek som sker på film, att plötsligt dyker den bara upp. Sätta sig på ett fik verkar inte funka, gå runt i butiker och strosa runt på gatan funkar inte heller.


Hur träffar man kärleken , eller hur tar man kontakt med den rätta! Vill du vara med i vår artikelserie och berätta om dina öden och äventyr? Du måste vara beredd på att vara med på en härlig gruppbild.


Skriv ett mejl till Aftonbladets Monica Gunne och berätta kort om din jakt på kärleken. Har du mött kärleken efter 60?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg