torsdag 24 maj 2018

Storytel flera användare

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Du kan inte lyssna från flera enheter samtidigt utan endast en åt gången. Storytel för hela din familj – flera användare. Nextory och Bookbeat erbjuder dock abonnemang där flera användare , till exempel en hel familj, kan använda samma konto. Vi kommer att fira det här på alla kontor i våra länder. Förhoppningsvis blir det tårta och skumpa”, säger Jonas Tellander.


Under denna tid har användarna tillgång till båda tjänsternas fulla utbud av ljudböcker och samtliga funktioner. Hos Bookbeat går det lägga till flera användare även under testperioden, upp till personer. De flesta nya användarna finns på de nordiska marknaderna, men det har även tillkommit mängder av nya användare i bland annat Rysslan Turkiet och Nederländerna. Det är bra om du vill spara din surfmängd.


Storytel flera användare

Här är listan över hur många ljudböcker vi hittade hos varje typ av abonnemang. Dessutom äger de flera stora förlag, bland annat Norstedts, Rabén och Sjögren och B. Båda apparna går att testa gratis i dagar. BookBeats familjeabonnemang gör att du kan lyssna flera användare på olika enheter samtidigt. Registrering och abonnemang.


Det man snart märker när man går igenom ljudbokstjänsterna på den svenska marknaden är att de sneglat på varandra i flera avseenden. Så också när det gäller registreringen. Man kan installera appen på flera enheter och därmed kan fler i familjen lyssna på böcker med samma konto.


Appen använder bokmärken för att veta var man befinner sig i boken. Det finns alltid en cirkulation mellan tjänster, folk kommer o går. Det ser jag som mindre troligt. Nextory, Bookbeat, Bokus Play samt bibliotekens Biblio är aktiva och har olika nischer.


Bookbeats vd Niclas Sandin bedömer att den svenska totalmarknaden passerar en halv miljon användare under sommaren. Genom att dela ett konto med en vän, partner eller familjen så kan du utan problem halvera kostnaden. Exempel: En cookie kan komma att lagra information om användarens föredragna språk för att dirigera användaren till rätt webbsida och visa lokalt innehåll. Samtidigt uppmärksammade användare att vissa titlar försvunnit från konkurrenterna Bookbeat och Nextory.


Låt oss titta närmare på det. Bolaget har stått på ruinens brant, nära att gå under flera gånger. Vilket givetvis var på tok för tidigt sett i backspegeln. Och här är snittintäkten per månad och användare (ARPU) betydligt lägre än på de nordiska marknaderna. I kvartalet kronor, vilket spås öka till kronor i Q3.


I Norden har ARPU:n varierat mellan 1kronor och 1kronor i de senaste sex kvartalen. Och här väntas en positiv engångseffekt få stort genomslag i tredje kvartalet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg