fredag 11 maj 2018

Chatta på badoo

Chatta på badoo

Bli medlem och träffa nya vänner i din närhet. Badoo – Mer än bara dejting Badoo är appen för dig som vill träffa nytt folk. Vem du än är, och vad du än söker, så är oddsen på din sida när det gäller att hitta någon speciell bland våra 4miljoner användare. Ställ in dina sökkriterier se foton på andra användare, och välj om du är intresserad eller ej.


Om du vill visas oftare för andra i Encounters kan du köpa Badoo -credits och aktivera Extravisningar och se hur din popularitet ökar. Badoo Premium hjälper dig att få mer uppmärksamhet och gör att du kommer att träffa folk snabbare. Denna premiumtjänst ger dig fler alternativ när du chattar , söker efter personer och delar foton eller videos och har roligt. Vilka funktioner har jag tillgång till med Badoo Premium?


Tjänsten är gratis, anonym och helt på svenska. Läs: För och nackdelar med chatt i verkligheten. Nackdelar och fördelar med chatt på internet. Gå till personens profil och klicka på uppe till höger.


Om det inte finns en stjärna där klickar du på och väljer Lägg till som favorit. Om du har en konversation igång med personen kan du lägga till personen som favorit genom att gå till Meddelanden och trycka på stjärnan bredvid personens namn. Fyll därefter i din profil genom att lägga upp foton på dig och skriva lite om dig själv så att de andra Badoo -användarna kan skapa sig en bild av dig.


När du har skapat en profil kan du börja rösta Ja eller Nej på de andra användarna i Encounters och när en matchning skapas kan ni börja chatta ! Badoo är gratis att ladda ner, och det är alltid kostnadsfritt att använda våra standardtjänster. Om du vill få ut ännu mer av Badoo kan du starta en prenumeration på Badoo Premium. Ange ett användarnamn och kön för att logga in på Sveriges största gratis chatt ! Vilka av dessa personer på Badoo vill träffa dig. Här kan du träffa nya vänner eller en dejt i ett chattrum på Sveriges största gratis chatt.


En tjej i ditt område vill chatta på Badoo ! Ladda upp foton och träffa nytt folk på Badoo ! Badoo är väldigt inriktat på att man ska använda deras mobil-app för att få ut det mesta av sajten. Exempelvis är det väldigt smidigt att ha appen på sin telefon för att chatta med andra medlemmar – notifiering kommer då in direkt på telefonen när man får ett nytt meddelande. Badoo drivs av ett företag som har sitt högkvarter i London.


Företaget grundades av en rysk entreprenör som heter Andrey Andreev. Badoo , för att helt enkelt chatta och lära känna nya människor! Det var en tjej vars min profil en dag dök upp på hennes encounters.


Anledningen till att hon inte skriver nåt på Snap är att 5andra killar håller på med henne, dock vill hon ha dig bara vid sidan av som reserv nr 501. Hon lever bara på sitt utseende och har noll socialkompetens, därav att hon inte kan kommunicera ett skit eller skriva något till dig. Testa nya chatt -klubben för speed-dating, flört eller lär känna nya människor. Chatt -klubben linkclub.


Dela bilder, skapa chattrum och prata fler. Det är helt gratis och helt utan registrering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg