torsdag 24 maj 2018

Icloud skapa konto

Large selection of Scarpa up to off on Lyst. Find your one in a million! Try MySimon and Save Time. Search thousands of stores in one place. Lyst - Your world of fashion!


Icloud skapa konto

Läs och godkänn villkoren och Apples integritetspolicy. Fyll i formuläret för att skapa ditt nya Apple-ID. Den e-postadress du anger blir ditt nya Apple-ID.


Det här är några saker som du kan göra för att se till att ditt konto är säkert och privat: Om du inte redan har gjort det ställer du in tvåfaktorsautentisering för att lägga till ett extra lager säkerhet till ditt konto. Beroende på när du skapade ditt Apple-ID kanske det redan är skyddat med tvåfaktorsautentisering. Ett Apple-ID är det enda du behöver för att få åtkomst till alla tjänster från Apple. Skapa ett Apple‑ID Skapa ditt Apple-ID. Att man låser enheten.


Icloud skapa konto

Har inget minne av att jag skapat den i efterhand (vilket absolut inte är någon garanti för att det ändå har gått till precis så). Det innebär att alla dina bilder, filer, anteckningar med mera skyddas, uppdateras och finns nära till hands var du än är. Allt sker auto­matiskt så att du kan fokusera på det du tycker mest om att göra. Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services.


Från skärmen Hem leta reda på på klapp Safari från botten. Nu kan du gå tillbaka till App Store och ladda ned kontots första App. I skolor så är det bökigt med kreditkort och då kan det vara praktiskt att först skapa ett Apple-ID för köp av Gratis-appar. Det går sedan att konvertera detta konto till ett betalkonto. Cloud är inbyggt på alla Apple-enheter.


Lycka till i app-jungeln! På ditt Apple- konto kan du hantera kontoinställningar, följa beställningar och returer och kontrollera saldot på presentkort. Du uppmanas antingen logga in med ett befintligt Apple-ID eller skapa ett nytt.


Du får därefter fylla i vilket land du befinner dig i samt godkänna avtalsvillkoren för skapandet av ditt nya Apple-ID. Välj nu en e-post och ett lösenord för det nya kontot samt fyll i frågorna under Säkerhetsinformation. Logga in med ditt Microsoft- konto. En plats att sköta allt på. Välkommen till instrumentpanelen för ditt konto.


Så hanterar du flera Apple ID- konton. Nybörjartips: Så skapar du flera konton i OS X. I går köpte vi en Mac mini GHz, vår undran är om vi kan lägga till flera konton ? Min man lade in sitt Apple id samt Icloud. Jag vill ju också lägga in mitt. Förfarandet är enkelt och kräver inte mer än minuter av din dyrbara tid.


Välj Generera lösenord under Appspecifika lösenord. Följ instruktionerna på skärmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg