fredag 12 augusti 2016

Singeljersey

En ebutik med prisvärda tyger på metervara och sömnadstillbehör. Barntyg, jersey, möbeltyg, gardintyg och mycket mer. Variationen tar aldrig slut. Mönster på singeljersey är i princip alltid tryckt, men ränder kan vara stickade. Det ser du på avigsidan.


Singeljersey

Jersey - Trikå - Singeljersey Fin vara i havrefärg. Blandning av lin, bomull och viscose som gör att trikån får ett tungt fall. Räkna med att det krymper lite i tvätten, tvätta gärna före sömnad.


Singeljersey ändra texten Trikåtyg som har en tydlig fram och baksida, vanligt i t-shirts. Till skillnad från interlocktrikå rullar kanterna sig när man klippt. Tvätta gärna det svarta tyget innan, då det kan torrfälla. Tyget passar bra till tröjor.


Singeljersey

Köp trikåtyger online hos rosahuset. Massor av härliga tyger till dina sy-projekt. Nyheter varje vecka och öppet dygnet runt. Passar utmärkt till t-shirts, tunika, pyjamas, tunna shorts etc. Fotot visar inte riktigt strukturen men tex i färg rosa syns den fina strukturen.


Klassisk passform, 4-lager halsribb och förstärkt nackband från axel till axel. Minsta antal vid beställning, st av. T-shirts för herrar, damer och barn i många olika färger. Tröjorna kan du få med reklamtryck eller med din klubbs logga. Tveka inte att fråga oss om du inte.


Regular price 1kr. Klassiskt randigt tyg med svarta ränder på vit botten. Lämpad för toppar och andra plagg som kräver elastiskt tyg. Klänning med fickor och veck. Utan ärm med fyrkantig urringning.


Tryckt i mönstret korall i ekologisk singeljersey. Ny modell i singeljersey som ger en mycket soft och skön t-shirt. Den likar mera det tyg man har i vanliga T-shirtar man köper i affären och är inte alls lika stretchigt. T-shirt i mjuk ekologisk bomullstrikå, singeljersey. Naturvit bomullstrikå singeljersey 1 bomull 5. Produkten är tyvärr slut i lager.


Singeljersey

Säljs endast i hela meter. Populära Babblarna som tyg. Tryckt singeljersey av ekologisk bomull och elastan. Oeko-Tex och miljöcertifierad enligt GOT.


Ernst Textil AB är en av Sveriges ledande grossistföretag inom textilbrachen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg