onsdag 17 augusti 2016

Munskydd asien

Würth är verktygsbutiken som har allt. Beställ idag, hämta imorgon! Skapa e-handelskonto på s. Missa inte våra bästa erbjudanden. Signa upp dig för våra nyhetsbrev!


Vi har butiker i Sverige.

Hitta butiken närmast dig! Undersökningshandskar, munskydd medicinbägare mm. Köp sjukvårdsprodukter och munskydd online. Bra priser, snabbt och enkelt! När man ser reportage från asiatiska länder som Kina, Korea och Japan brukar man ofta se personer som bär munskydd.


Då uppstår nästa fråga. Varför bär dom munskydd ? Munskydd används ju i vissa delar av Asien för att förhindra sjukdomsspridning. Det är inte de friska som använder dem, det är de sjuka som gör det för att visa respekt och omtanke för de friska.

Det skulle vara bra om fler än vårdpersonal(samt andra områden) hade munskydd. Visa respekt för främlingar utan att ens behöva öppna. Munskydd för sjukvården utgör en del av en smittskyddsstrategi vars mål är att eliminera korskontaminering.


Ansell marknadsledande tillverkare av handskar för industri och sjukvård samt i kategorin sexuell hälsa över hela världen. Enligt AFP kan tävlingen i Asien möjligtvis kortas ner till ett tredagarsevent. Men än så länge ser det ut att bli fyra varv på Golf Classic and Country Club. För efter en längre försening kunde spelarna ta sig ut på banan.


Många av dem bar munskydd för att skydda sig mot de giftiga gaserna. Köp såna där munskydd som de har i Japan! Ok, det skulle ju se jävligt konstigt ut, men det är ju faktiskt ingen jättedum idé. Ett vanligt enkelt munskydd skyddar knappast från avgaser, det skyddar bara mot partiklar. Tveksam till om ens en mask med kolfilter skyddar mot avgaserna, och en sån är det INTE roligt att andas i under fysisk ansträngning (om man nu inte har astma, då kan det kännas lättare att andas i en sån än att få astmaanfall).


När de svenska turisterna kom till Phukets flygplats, för att ta planet hem till Sverige i går, möttes de av personal klädd i skyddskläder. Det var läskigt när man såg att alla bar munskydd , säger Anette Palm, 4 till Expressen efter det att hon landat på Arlanda. Sahlberg rapporterade också om hur myndigheter i Chengdu har försökt tysta ner protesterna mot luftföroreningarna, censurerat nyhetsrapporter om smogen och till och med utfärdat förbud mot munskydd i en del skolor. Helt uteslutet i länder i Asien eller Mexico – faktiskt också i Europa.


Vanliga munskydd fungerar inte till 1 – men användaren kan själv förbättra dom. Familjen Bhikval är en av tiotusentals gästarbetarfamiljer från den fattiga delstaten Madhya Pradesh som varje år söker sig till det bördiga Gujarat för att plocka bomull.

Medan andra delar av Asien torkat ut på grund av den ab-surda mängd vatten som behövs för att odla bomull finns det fortfarande grundvatten kvar i Gujarat. Skräcken för dödssmittan från Asien ökar. Personalen på Finnair kommer till följd av SAL-risken att börja använda munskydd på flygningar mellan Bangkok och Hongkong, rapporterar FNB. Svenska resebolag lägger om sina rutter för att skydda resenärerna. Thailands turistmyndighet, TAT, uppmanar turister att bära munskydd och kontrollera luftkvalitén på hemsidan Air4Thai.


På onsdagen beslutade premiärministern Prayuth Chan-ocha att stänga 4skolor på grund av föroreningarna som väntas hålla i sig fram till måndag, rapporterar Evening Standard. Med munskydd dämpas smittorisk från den som bär, men jag kan tänka mig att de som bär dessa även vill skydda sig själva mot luftburen smitta! På flygplatsen tex kommer det ju människor från hela världen och alla vaccineras ju inte mot vattkoppor, tbc mfl som bla är luftburna.


Det traditionella är i alla fall att ha munskydd för att inte smitta ner andra och på senare tid även för att inte bli smittad av andra vid epidemier (som SARS). Men det är ju bland annat för den dåliga luften i t. Shanghai som Kina har börjat vilja göra något åt sina luftföroreningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg