onsdag 10 augusti 2016

Riktiga kvinnor

Vi har inte jämställdhet på något plan. Män tjänar mer än kvinnor. Det blir rätt många notor. Ibland pratas det om skillnaden mellan män och kvinnor när det gäller att få orgasm under sex.


Men vi lever idag inte i ett sunt samhälle utan i ett mångkulturellt samhälle där kvinnor går allt mindre säkra.

De kvinnor som förstår detta kan försöka att skydda sig så gott de kan genom de råd som listas i den här artikeln, samt se till att arbeta för ett bättre samhälle genom att organisera sig i Nordiska motståndsrörelsen! På porrfilm kan det verka som att kvinnorna mest kommer hela tiden, men så är alltså inte fallet. En undersökning från University of Quebec har nämligen granskat de mest sedda porrfilmerna på Pornhub för att se hur ofta kvinnor och män faktiskt fick orgasm på riktigt. Den brittiska bebisaffären Mothercare har lanserat en kampanj som hyllas i sociala medier.


I kampanjen, som går under namnet ”Body proud mums”, syns tio kvinnor som visar upp sina kroppar som de ser ut efter att de har fött barn. På bilderna som pryds av texten ”Beautiful, isn´t she” ser man de hålla i sina bebisar. Man undviker skogsområden och mörka gator med telefonen i högsta hugg.


Vi kan läsa om hur kvinnor beväpnar sig med pepparspray samtidigt som barn lär sig självförsvar på lågstadiet.

Riktiga” kvinnor föder… snabbt, vaginalt, utan smärtlindring ”Jag födde med bara lustgas, och det var lätt! De som gör snitt missar något magiskt. Duktighetsidealet har tagit sig ända in i förlossningsrummet. Här ska händiga män, inför kvinnor som söker partners, visa sina ”manliga” förmågor genom att såga, snickra, måla och renovera i största allmänhet i kvinnornas bostäder. Man får också höra att männen gärna ska vara muskulösa och i andra bemärkelser ” riktiga män”.


Riktiga kvinnor och äkta män För mig är en riktig kvinna en person som definierar sig som kvinna och gör det som känns bäst för henne. Sminka dig flera timmar varje dag, eller inte alls. Meka med bilen eller vattna blommorna. Sedan skrev jag in titeln på den senast utgivna novellantologin i sökfältet, Över en sommarfika, där jag deltar med novellen Riktiga kvinnor.


Följ de senaste trenderna och tendenserna hos Isay. Här uppdateras du varje vecka med helt nya stilar från alla våra populära kategorier såsom byxor, blusar, klänningar, stickat och mycket mer. Isay designar kläder för ” riktiga” kvinnor – kvinnor med färger, former, mod och åsikter, och håller dig uppdaterad med det senaste modet. Filmen nedan visar Iran-kurdiska kvinnor som anslutit sig till Peshmerga i kampen mot IS. Se den och betänk att i Sverige sitter.


Vill du börja dejta kvinnor i Kronobergs län så har du kommit rätt. På Mötesplatsen kan du blir medlem och söka bland tusentals kvinnor i Kronobergs län som. För att göra ett långt svar kort: Nej Wegerup, du och andra kvinnor kan inte önska riktiga män för ni säger hela tiden åt män att inte vara riktiga män.

De villkorar kvinnlighet till att handla om vad de finner snyggt, istället för hur andra människor känner sig. Och det påverkar människor. Riktiga män har inte tid att leva i en illusion eftersom de är alldeles för upptagna med att leva i verkligheten. Riktiga karlar tar alltid ansvar för sina ord och handlingar. De lever i verkligheten.


Jämställdhet handlar inte om att kvinnor är offer. Visst ska vi uppmärksamma riktiga offer, men när ett stort antal kvinnor väljer att anta en offerroll i sin strävan efter jämställdhet över saker som inte är annat än klumpiga raggningsförsök devalverar man riktiga övergrepp, skriver gästkolumnisten David Eberhard. Köp online GRATIS FRAKT!


Hur kommer det sig att de riktiga kvinnorna för en så undanskymd tillvaro i Sverige? Kvinnorna som föder barn, tar hand om sjuka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg