måndag 8 augusti 2016

Myshörna

Ring nu och prova gratis! Det finns en till alla. Sytt örngott, täcke samt madrassskydd av tyger från Ikeas underbara barnserie. Myshörna måste man ju ha! Ovanför kuddarna ska det tillkomma en prylficka för böcker och gosedjur samt en mysig vägglampa.


Här ser min balkong i min första lägenhet, en tvåa på 48kvm.

Jag har en liten balkong men jag har försökt göra det bästa av det. En myshörna med förvaring för kuddarna i bänken, två hopfällbara stolar och växter för att slippa insyn och för att skapa lite känsla. Vill man ha något riktigt lekfullt i barnrummet kan man satsa på en kojliknande myshörna.


Lägger man dessutom ett par kuddar under själva kojan får man en extra plats för lek och läsning. Att skaffa nya gardiner och kuddfodral är ett snabbt och billigt sätt att fräscha upp ett rum när du känner för en förändring. Vi tipsar om hur du kan. Sträva efter att skapa balans i hela rummet. Har du en stor soffgrupp i enda delen av vardagsrummet, skapa en lite mindre sitt- eller myshörna i en annan del för att få upp balansen.


Tänk även balans uppifrån och ner, vad har du på väggarna och i taket?

Fixa en bekväm sovlösning till barnets säng med hjälp av vårt sortiment av IKEA barnmadrasser. Alla våra madrasser är designade med tyger som andas och en. Från kabeltrumma till myshörna – så gör du Ett TV-program tände en idé. Materialet hittades hemma på tomten – nu har Veronica Markström byggt trädgårdens mysigaste hörna. Att skapa möten är något av det hon tycker är viktigast när de bygger upp miljön, men också att förskolan ska vara estetiskt inbjudande och materialet uppdukat som ett smaskigt smörgåsbord.


Ateljé, byggrum, myshörna och vattenlek är fasta inslag på alla avdelningar. Dokumentation och inspirationsbilder täcker väggarna. Mysiga grillkvällar Atrium är staket-serien som passar utmärkt för dig som vill skapa en myshörna på terrassen eller behöver extra skydd vid grillplatsen. Staketet är grundmålad i svart färg.


Den här veckan och nästa är ett skämt i överbokningar men idag har jag tagit en ledig eftermiddag och njutit av min myshörna med Nicole och Penny. Sånna här pauser är värda så mycket! Vilken skillnad något så enkelt ändå kan göra för uttrycket i ett rum. Då det både blåser och regnar ute så passade jag på att städa skrivbordet.


Naturligvis kunde jag inte låta bli att möblera om. Här kan man ta en kopp kaffe och läsa recept för att få inspiration till kvällens middag. Egentligen hade jag tänkt försöka få till en travesti på något av August.


En madrass och några kuddar är allt som behövs. Om man platsbygger sittplatsen kan det vara läge att bygga in förvaring undertill i form av lådor.

Vi har också soffbord i många andra material, inklusive furu, oljad ek eller valnöt, glas, metall och akacia. Många soffbord kan också fungera som hörnbord. Skapa en myshörna i vardagsrummet med ett mindre hörnbord som du kan komplettera med lampor och dekorera med ljusstakar eller blommor.


The font used for the dafont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg