onsdag 17 augusti 2016

Dubai kvinnor

Dubai är resmålet för alla. Här finner du sol, ba shopping, sightseeing och ökensafari. Vi har över års erfarenhet av skräddarsydda res. Klimatkompenserade flyg.


Dubai kvinnor

Kvinnor bör inte ha kläder som är alltför tajta eller går att se igenom. Ett smart tips för kvinnor är att köpa en sjal som man enkelt och snabbt kan täcka axlar och överkropp med. Bär aldrig badkläder eller annan utmanande klädsel i staden eller i butiker. Det spelar ingen roll att man har gemensamma barn och är en familj som bor ihop ”hemma i Sverige”.


Ta seden dit du kommer! De lever ett liv där sol, fest och lyx är vardag. Men bakom den glamorösa fasaden råder strikt islamisk lag – och krav om ett attraktivt yttre. Det är kravet, säger Julia, 31.


Dubai kvinnor

Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. De styrande älskar det. Alkohol, droger, fotografering, kvinnor och homosexualitet är några av sakerna som de ser annorlunda på. Därför kan det vara bra att läsa på lite på om kulturen innan du ger dig av.


Skälet till att jag undrar är att jag hörde om en person som hade på sig shorts och henne spottade de efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg