torsdag 18 augusti 2016

Att strula

Rapporten Konsten att strula till ett liv orsakade en massiv proteststorm i torsdags. Det finns inte utrymme för minsta misstag när det gäller taktiken och det får absolut inte strula på vägen. Hon har inte velat ha kontakt med honom på länge men visat sin sorg genom att strula i skolan och vara allmänt tjurig och svartklädd. Min dotter (år)hade hört några snacka om att dom hade strulat i helgen.


Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Säg målkamera och många nostalgikramare får strul med pacemakern.

Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök. Böjningar av strula Aktiv.


Kemiläraren Conny (Björn Skifs) fälls för narkotikabrott och hamnar i fängelse sedan en mängd narkotika planterats i hans lägenhet av en knarkliga. Jag ser strula som hångla i. Strula i den betydelsen kommer ju just från betydelsen krångla. Betyder krångla krångla till sig, (det) bråka Göra det krångligt. Kan varieras i oändlighet, precis som ett riktigt bra slangord ska.


Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok.

Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för strula är slarva vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet strula.


Feministisk flatprogg deluxe. Synonymer till strula eller strula synonym plus andra ord och dess synonymer. Merinfo tror att du menar strula. Att strula kan betyda olika saker. Hammarbys Darijan Bojanic är bollartisten som var på väg att strula bort sin talang.


Det kan även betyda att man hånglar med någon. Som somnade under en taktikgenomgång i Blåvitt och hamnade i konflikt med Henrik Larsson i Helsingborg. Nu bygger Bojanics blick Bajens briljans.


Själv letar han efter sina egna brister. Men redan innan start började det strula – Samuelsson tvingades lämna sent återbud efter att ha åkt på en förkylning. Kommer troligen att tjäna fina pengar under året om det inte strular.


Dåligt läge nu men det är en stark häst och om det inte strular tror jag på bra chans. Buzzfeed som visar att vi alla kan strula till det ibland. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.


Om du är i Stockholm finns det också möjlighet att komma och hämta det ni vill köpa i Hägersten. Fast om hon inte ens visste vad strula betyder så är hon nog väldigt oskyldig skulle jag tro Och han är ju bara år och är kanske lika oskyldig han.

Men snacka med henne istället då. Lite blommor och bin Sen är det faktiskt inte hela världen med lite pussar och kramar heller. Med det sagt, om du tvivlar på vad termen betyder så är du inte ensam. Sprudla är en livsstilsbutik som säljer inredning, kläder, smycken, hudvård och delikatesser. Vi säljer bara saker vi älskar!


Allt är noggrant utvalt ifrån. Ordbok resultat hittades för. Strula med Siri spelar lesbisk progg Medlemmarna i Strula med Siri skrattar ofta och mycket när de ses. De verkar trivas sådär himla bra ihop.


Och tur är väl det eftersom deras många spelningar gör att de ofta får klämma in sig i en minibuss. Och strula inte till något den närmaste tiden. Fler kockar kan riskera att strula till det hela.


Inte strula till det som alla andra jävlar verkar göra. Jag hade för vana att strula till det på det sättet hela tiden. Det här är sista terminen i skolan – det skulle bara strula till allting. Strula synonym, annat ord för strula , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av strula strular strulat strulade (verb). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.


Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Ordet används mest av fjortisar. Jag och Robert är inte ihop, han är bara ett strul! Jag är på väg till mitt strul så jag kommer nog inte hem ikväll Anna och Joel strular typ varje helg!


Varför blir dom inte ihop istället?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg