måndag 15 augusti 2016

Affiliatenätverk sverige

Jag har använt mig av samtliga affiliatenätverk på denna lista och tänkte dela med mig av mina erfarenheter. Klart är att det finns flera bra affiliateprogram och alla erbjuder olika annonsörer vilket gör att man oftast ser sig tvingad att använda flera av nätverken. En annonsör som finns listad på ett affiliatenätverk och erbjuder ersättningar därigenom kallas för affiliateprogram. Nedanför följer en lista på affiliatenätverk som är aktiva i Sverige. Affiliatemarknadsföring är ett enkelt sätt att tjäna pengar på.


Nyttja vårt affiliatenätverk och gå med i en global gemenskap av annonsörer.

Affiliatenätverk i Sverige Bli en Affiliate och börja bygga din passiva inkomst. Dock kan det vara skönt att jobba med ett affiliatenätverk i Sverige. Välkommen till det största affiliatenätverket i Norden. Registrera dig som affiliate eller ta kontakt som annonsör!


Här hittar du svar på vanliga frågor om Adtractions affiliatenätverk och hur du kommer i gång med att tjäna pengar som affiliate. Prestationsbaserad marknadsföring, affiliatemarknadsföring. Denna marknadsföringsform är numera ganska stor i Sverige med affiliatenätverk så som Tradedoubler, Zanox och Adtraction i spetsen.


Men de är långt ifrån ensamma i branschen, utan där hittar man även nätverk som Adrecor EuroAds, Commission Junction (CJ), Witty och WordOn.

Hur tjänar man pengar på affiliatemarknadsföring? Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Vi skapar länkar mellan internationella varumärken och branschens ledande publicister. Alla svenska affiliatenätverk. En del är baserade i utlandet men har svenska kontor. Det kostar ingenting och du binder inte upp dig till något. Det finns idag en rad affiliatenätverk som arbetar i Sverige.


Nedan följer de två affiliatenätverk (i bokstavsordning och utan inbördes ordning) som jag verkligen kan rekommendera för dig som vill arbeta med affiliate i Sverige , därefter följer en lista med andra affiliatenätverk som har verksamhet i Sverige och som du mycket väl kan testa att använda, t. Ett affiliatenätverk är ett system där annonsörer, oftast e-butiker, som vill öka sin försäljning paras ihop med webbplatsägare som vill öka sina annonsintäkter. Tjäna pengar på din blogg med hjälp av affiliatenätverk. Svenska affiliatenätverk. Du kan också få bonus genom att du får andra att registrera sig på affiliatenätverket. Zanox är Världens största affiliatenätverk som numera även finns representerat i Sverige med några hundra annonsörer.


Ett extra plus för det smarta systemet där man själv får välja när utbetalningarna ska komma! Bästa affiliatenätverk. Man pratar om mellan 5-stycken nätverk i Sverige som är riktigt bra.

Jag tänkte lista dessa här nedan, så du ser vilka som fungerar bäst just nu i Sverige. Lista på affiliatenätverk Adtraction Adrecord Adservice. Affiliatesidor blir allt mer populärare bland svenska affiliates.


Vad du än har för sida eller verksamhet på nätet idag så kan du alltid tjäna extra pengar på att vara affiliate. Man kan vara affiliate på olika sätt. De lägre kostnaderna för företag, högre ersättning för affiliator osv känns spontant som en win-win jämfört med kommersiella affiliatenätverk. AdService – nytt affiliatenätverk i Sverige … Det blir fler och fler affiliatenätverk.


Bloggaren Tommy K Johansson har gjort en intervju med AdService. Med tanke på turbulensen kring vissa affiliatenätverk är det en god idé att läsa om nya nätverk, som denna intervju. Jag kom inte på så mycket att skriva om dagens lista, men fetstilar de domäner som jag tycker sticker ut från de andra. Jag vill dock påminna om att 1- och 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg