fredag 22 april 2016

Psykoterapigruppen

Psykoterapigruppen

Psykoterapigruppen i Norrköping är ett privat alternativ för samtal, psykoterapi och handledning. Idag är det många gånger svårt och ibland omöjligt att få hjälp av den offentliga sektorn. Vi erbjuder samtal för kortare eller längre ti krisbearbetning, stöd eller psykoterapi. Kvalitétsäkring är ett av våra ledord och det vi mäter oss efter. Ni kan även, om ni föredrar, kontakta oss personligen.


Maria Wennergren Gros Aukt. Bred kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med de flesta psykiska problem hos ungdomar och vuxna, till exempel depression, ångest, trauman (PTSD), social fobi m. Har i grunden en psykodynamisk inriktning, men har också vidareutbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT). Hit kommer du som har en lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Det kan handla om oväntade förändringar i ditt liv eller annat som skapar en.


Välkommen till Petri psykoterapigrupp. Vi finns på Själbodgatan 4b som ligger centralt i Malmö invid S:t Petri kyrka nära Stortorget och Malmö Central. Hej och varmt välkommen till min sida. Jag antar att du läser det här eftersom du söker hjälp av något slag. Att ha kommit så långt att börja söka hjälp.


Efter överenskommelse. Om du vill kan du även nå oss genom att fylla i kontaktformuläret här till höger och skicka till oss. Vi kontaktar då dig och besvarar dina frågor så fort vi kan. Ready to begin your journey? Feel free to look around.


Avbokning bokade besök till Beroendecentrums Psykolog- och psykoterapigrupp. Du är välkommen till oss för ett eller flera samtal. Terapikliniken erbjuder KBT terapi i Örebro inom flera områden. Med aktiv KBT terapi hjälper vi dig nå målet.


Psykoterapigruppen

Min specialitet är psykoterapeutisk behandling utifrån psykodynamisk terapi, interpersonell psykoterapi (IPT) och kognitiv beteende terapi (KBT). Vi har en psykodynamisk grundsyn, d. En psykoterapigrupp består vanligtvis av 6-personer som samlas en gång per vecka. Enstaka grupper träffas två gånger. Gruppsykoterapeuten samlar och väljer ut gruppdeltagare som skall kunna fungera tillsammans.


Ann-Mari J:son Nilsson Jag arbetar som legitimerad psykoterapeut i Malmö och är ackrediterad för psykodynamisk psykoterapi inom Region Skåne. De erbjuder: Psykoterapeuter - Legitimerade. I Södertälje finns det andra Psykoterapeuter - Legitimerade. En översikt finns här.


Under flera år har vi på Fackförbundet ST inom Försäkringskassan Gävleborg, Uppsala, Dalarna anlitat Anneli Östling, Relationskonsulten för att få hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg