onsdag 13 april 2016

Gifta män som är otrogna

Dating och kärlek för seriösa singlar. Skapa en gratis datingprofil idag! Get What To Gift A Man. Otrohet är förknippat med skuld och skam.


Och även om det inte är okej att vara otrogen så finns det ofta en förklaring bakom sveket.

Här listar vi fem av de vanligaste orsakerna. Efter Sverige är Storbritannien, Norge och Frankrike de länder där kvinnor är snabbast otrogna. En teori bakom britternas otrohet, där man är otrogen ungefär år efter giftermålet, är att otrohet är så hatat att dess förbjudna status helt enkelt gör det ännu mer spännande. Våra grannar i väst är otrogna efter ungefär 5. När man är på krogen är det väldigt många killar som är gifta och sambor som stöter på en. Därmed inte sagt att inte tjejer gör likadant, men det har jag ingen erfarenhet av själv.


Foto: Generellt sett har nog män en extra stark sexuell drift som gör att de lättare faller in i sådana spår.

Så någonstans mellan 5-, stort område för tvetydighet - men ändå så kan vi säga att iallafall inte är otrogna och förmodligen ännu fler. Varför personer är otrogna kan bero på flera olika anledningar. Men finns det några yrken där det är fler personer som är otrogna jämfört med andra? En ny undersökning från sajten Ashley Madison, en dejtingsida för gifta personer, har tagit fram de yrken där flest är otrogna. Det enda som är universellt sant om otrohet är att det endast har med din karaktär att göra.


Det finns inga egentliga utomstående faktorer ” som gills”, och man kan varken skylla på yrke, nationalitet eller ålder, eller något annat för den delen. Det är din karaktär, och ingenting annat som avgör om du är otrogen eller ej. Jag känner mig ensam i mitt äktenskap. Min fru och jag är väldigt olika som personer.


Samtidigt som vi har funnit varandra, och jag har svårt att tänka mig ett liv utan henne, är det något som fattas. Vi träffades för år sedan och har varit gifta i år. Man kan säga att vi gifte oss för att lappa ihop en kris.


Enligt en undersökning har var femte gift svensk man varit otrogen. Den typiske otrogne mannen bor i en storsta är högutbildad och tjänar bra. Misstänker du att din man har en affär?

Det är naturligtvis svårt att vara helt säker – men här är några tecken på att du kan ha rätt i dina misstankar. Jag vet inte om kvinnor är lika ofta otrogna som män. Men jag har en känsla av att fler män tar den vägen för att kompensera eller avsluta ett förhållande som hamnat i slentrian. Och att fler gifta män än kvinnor samlar jakttroféer på krogen och på konferenser. Victoria Milan är kvinnliga och förhållandet mellan aktiva män och kvinnor på sajten är 1: 1. Män kan registrera sig och utforska gratis men måste prenumerera för att interagera (bli aktiva medlemmar) med kvinnor de tycker om.


Men den bilden motsägs av de otrogna. Av 3gifta män och kvinnor, som alla hade romanser vid sidan om, uppgav procent av männen och procent av kvinnorna att de var lyckligt gifta , älskade sina partner och gillade sex med dem. Varför är det oftast mannen som är otrogen och kvinnan godtrogen?


Hur kan den andra kvinnan vilja ha ett förhållande med en gift man under år och bara få de små glimtarna? Vi har ju alltid haft alla högtider semestrar, resor och vänner tillsammans, då hon har fått vara ensam. Snälla hjälp mig, mår så illa! Dejting andra medlemmar som har liknande intressen är ett toppen sätt att hitta på saker att göra när ni dejtar. Registrera för ett Gratis Konto för att Träffa Någon Ikväll!


Studier visar män vars ålder slutar på är mest benägna att vara otrogna. Detta antas bero på att han vid närmandet av 30-, 40-, 50- eller 60-årsdagen upplever starkast åldersnoja. Jag tror att begreppet den andra kvinnan hänger kvar, då det tidigare var vanligare att män var otrogna än kvinnor. Idag, när kvinnor och män lever sida vid sida, ser det annorlunda ut. Jag tycker att det är mer korrekt att prata om den Andra.


Oavsett om man är kvinna eller man så är man en människa med tankar, känslor och. VictoriaMilan är troligtvis världens största dejtingsida för otrohets dejting där gifta män och kvinnor kan hitta andra gifta män och kvinnor för att ha en sexuell relation med. Här hittar du miljontals medlemmar från hela världen och alla är ute efter en otrogen romans som kryddar upp vardagen.


Utan om att kortsiktigt få vissa känslor tillgodosedda, som bekräftelse på att man är attraktiv, längtan efter fysisk närhet och så vidare. Det är förstås bättre för relationen att börja prata om problem som finns, utan att vara otrogen. Men ofta är man själv inte medveten om varför man gjorde snedsteget – förrän efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg