onsdag 27 april 2016

Parträff

Det började med att vi fått svar på en kontaktannons. När vi har kört parträff så har det blivit fyrkant trekant P-byte. Men gilla mer killar på mig hihi.


Parträff

Det här skulle bli första gången för både för oss och för vårt utvalda par, Moa och Henrik. Aldrig tidigare har vi varit intima med något annat par. Fortsättning på ”Vår intima parträff del 1”. Från hissen gick vi mot rummen som om vi var två helt vanliga par.


Nu bredvid våra respektive igen. Vi skiljdes åt vid vår dörr för att gå in och duscha av oss och göra oss i ordning var för sig. Tio minuter senare knackade Moa och Henrik på vår dörr. Mitträff Fokus på avstämning och inspiration i sista torsdagen i januari i form av ett inspirationsseminarium. Parträff 1: första veckan i oktober.


Mentorer från nystartade programmet bjuds också in för som en gemensam aktivitetet. Aftonbladet kom på besök till Par i Bastu innan öppning en dag, inte för att texten säger så mycket om klubben men vem vet, det kan ju inte skada med ett litet omnämnade för de bredare folklagren. Liam visar upp en ny och kortsnaggad sommarfrisyr i dag, samtidigt som han bävar för att måsta tillbringa dagen med sin ärkerival Thomas.


Steffy tar honom åt sidan och kräver att han håller tungan rätt i mun, för att inte förstöra stämningen under den trevliga sommarfest som hon har planerat för dagen. Tillsammans med din närstående erbjuder vi träffar med andra i samma situation. Man träffas parvis - par per grupp.


Parträff

Detta med olika teman under en kopp kaffe. Anhöriga till personer med demenssjukdom erbjuds utbildning tillsammans med kommunens Silviasystrar, Silviasjuksköterska och anhörigsamordnare. Det finns ingen uppgift på vad medlemsavgiften kostar ! Masker, lösenord och nycklar.


Fenomenet är stort i hela Europa, i London är det Kate Middletons vän som ordnar. Kanske ses vi helt förutsättningslöst första gången och bekantar oss lite? Det är viktigt att vi alla trivs tillsammans och har trevligt. För oss är den sociala kompetensen lika viktigt som potensen. Vi hade träffat Linda och Göran ett par gånger på en parklubb i stan och haft sex ihop.


Han tittar på mig och säger åt mig att komma fram. Jag känner nerverna på utsidan. Kvinnan ligger med särade ben. Satt o njöt av solen o lapade på det som var o en ville dricka. Sök nedan eller bläddra bland novellerna via kategorierna till höger.


The data is only saved locally (on your computer) and never transferred. Jag och min partner ska ikväll träffa ett annat par. Vi ska mötas helt kravlöst på ett cafe över en kopp java,. Frivilligt dialogmöte för mentorer den december kl. Plats: Botkyrka vuxenutbildning, aulan på plan 3. Tid och plats för denna träff kommer att meddelas senare.


Låt detta fält vara tomt om du är människa: Senaste inläggen. Varje grupp träffar två psykologer. Vid tre tillfällen är även kvinnornas partner med. Studien innehåller gruppträffar och tre parträffar och sträcker sig över sex månader.


Deltagarna följs sedan upp med en gruppträff efter tre månader och en parträff efter sex månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg