fredag 22 april 2016

Hur hånglar man bra med en kille

Det finns ingen lag på hur man hånglar ofta kommer det naturligt och det är bäst så. Gå någonstans där ni inte blir störda eller stirrande på. Det kan vara nervöst innan du hånglar första gången och många undrar om det går att öva på något sätt. Visst, några testar att kyssas med en tomat eller med sin kudde.


Det är svårt att veta hur det ska kännas att hångla och hur du ska göra.

Känner killen att det är nära får man avbryta och andas ett tag eller om läget är bra så ligger man. Har dejtat en tjej ett par gånger så det kanske händer snart. Hur hittar man en kille som är riktigt bra i. Bra tips för att få en kille vilja ha dig! Hur mycket låter ni killar kladda på er när ni.


Hånglat med en annan kille. Så fort du har skickat smset till ”fel” person så skriver du direkt ett förlåt-sms och förklarar att du skickade fel. Då har du helt plötsligt öppnat upp för en sms-konversation.

Läs: Sex killar avslöjar: ”Så flörtar vi när vi är intresserade” 7. En bra kille är dock ingen toffel. Han är ingen undergiven liten pojke som lyder din minsta vink. Han älskar dig och står upp för dig, men vågar också stå upp för sig själv.


Jag lovar att detta är den mest unika kvalitén en bra kille kan ha! Sex kan man ha på många olika sätt, så många att det är omöjligt att räkna upp alla. Men inte hela hans liv! Att hångla betyder att man kramas och smeker varandra och ofta kysser varandra också.


Hur gör man när man kysser varandra? Hur du blir en bra kyssare De flesta vill inte eller behöver inte öva kyssande – efter de första kyssarna får du reda på vad din partner gillar och du blir mer självsäker. Oftast blir du en bra kyssare genom att kyssas Men, om du saknar självsäkerheten kan det vara bra att öva kyssande innan du kysser den kille eller tjej som du dejtar. Ja, det är svårt att försöka slappna av och vara sig själv utan att bli awkward och börja säga konstiga saker när man har en crush på någon, men försökförsökförsök. När din crush känner att du är en skön person att hänga med som hen känner sig bekväm med kommer hen garanterat vilja hänga med dig ännu mer.


Det kan också vara trevligt att veta hur man hånglar för att vara mer dominant och intensiv, prova att nafsa, pussa, bita och suga din partner på halsen, bakom örat och på nacken. Ifall du vill vara mer ömsint, nafsa bara med läpparna, blås och pussa på olika trevliga ställen.

Du undrar hur det kan gå till när två killar har sex. Visar endast inlägg av Pripps Vichy. Har du en crush på någon, men vet inte hur du ska göra för att avslöja dina känslor?


FRIDA ger dig sju smarta tips som får din kärlek att lägga märke till dig! Det är omöjligt att veta vad den andre gillar första gångerna. Det är en berusande känsla att ha en man i sin säng som bara vill ha dig nuuu.


Ta tid på dig och utforska vad du vill ha. Ge lite order man kan ju alltid säga att man vill att mannen ska bestämma och göra vad han vill med en. Sen läser jag om hur bra livet går för honom och så går jag sönder ännu mer. Det känns så jävla orättvist att han får må bra och leva på sitt liv. Medan jag aldrig mått sämre i hela mitt liv.


Det får mig att aldrig vilja släppa en människa så nära inpå i livet igen. För hur ska man någonsin kunna vara säker på något. MEN jag vet inte hur jag ska få en kille även om jag skulle vela ha en och mysa med och pussa på :) men hur ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg