fredag 8 april 2016

Oasis stickmassa

Oasis - billigt och snabbt. Snabba leveranser - Fynda nu! Finns att köpa styckvis eller hel låda. Med hjälp av den kan du göra häftiga bordsdekorationer på ett enkelt sätt.


Innan du börjar låter du oasisen suga åt sig vatten i ett vattenbad.

Fördelen med stickmassablock är att man själv, med hjälp av en vass kniv, enkelt kan skära ut den storleken man behöver. Här hittar du konstväxter, oasis till blommor, marschallhållare och mycket mer. Vad är oasis gjort av? Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av.


Det finaste konstväxterna hittar du hos Faux Botanicals. Ska du skära med kniv så använd inte din bästa kniv, för kniv-eggen blir slö av oasis -materialet.

För arrangemang med färska snittblommor, håller vatten länge. Används till bollformade buketter och. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.


Stickmassa torr 23x11x8cm. Den suger åt sig det och gör att blommorna håller sig längre kort och gott. Denna oasis ska vattendra en stund innan man börjar sticka i blommorna. Vi har mycket prisvärda storpack men säler även oasis i stycke.


Botten i frigolit som ej släpper igenom vatten. Hjärtat läggs i blöt i rikligt med vatten och ska av egen vikt sjunka ner och vattenfyllas. Den används bl a till snittarrangemang och orkidé planteringar. Konen läggs i blöt i rikligt med vatten och ska av egen vikt sjunka ner och vattenfyllas. Om den trycks ner i vatten eller spolas med vatten.


Blöt upp ordentligt genom att låta den ligga i vatten innan du börjar arrangera dina blommor. Passar även bra att använda som fyllning i mossboll, kokedama med orkideer. Då förutsätter det att du köper blommor av bra kvalitet.

Att du köper sorter som är hållbara. Nejlikor och kryssantemum tex håller fantastisk bra, medan tex stjärnflocka är mycket svårare att få att hålla i oasis. Lägg oasisen i kallt vatten och låt den sjunka långsamt. Bra att blanda ner snittnäring innan man blötar ner massan och varmt vatten rekommenderas. Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i. Kruka, kniv, tulpaner, murgröna, kvistar, stickmassa ( oasis ). Se till så att det blir en liten mån upp till krukkanten.


Placera blöt stickmassa ( oasis ) i en kruka. Vi har ett urval praktiska redskap och hjälpmedel som gör det enkelt att skapa fina arrangemang och binda vackra kransar av olika organiska material. I sortimentet hittar du bland annat myrtentråd för binderiet och blomtråd och oasis för både torkade och levande växter.


Vi vil gjerne fortsette å sende tilbu kampanjer, produktnyheter og inspirasjon. Men hoppsan, den hade blivit restnoterad! Hann faktiskt bli lite stressad.


Ett poröst material, stickmassa , hade tagits fram men varken Union Carbide eller något annat bolag såg någon användning för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg