fredag 15 april 2016

Mötesplatsen jämtland

Tillsammans ser vi till så att livet som pensionär blir bättre och roligare. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel.


Mötesplatsen i Hjärtats hus Innehållet gäller Jönköpings län. Välkommen till Hjärtats hus - en öppen mötesplats för personer som har eller har haft en cancerdiagnos. Närstående eller vän är också välkomna.

Kom till Hjärtats hus för att möta andra personer, småprata över en kopp kaffe och ventilera dina frågor. Regional kontaktperson: Jennie Hedman – jennie. Vid frågor som berör Familjecentraler i Jämtlands län maila gärna Jennie Hedman annars respektive kontaktperson vid varje enskild Familjecentral. I och med att sajten har funnits såpass länge har den mycket medlemmar och det går att hitta singlar i de flesta åldersgrupper bland medlemmarna – inte minst 40-plusare.


Länssamverkan i Jämtland Härjedalen. Insatsen syftar till att öka kompetens samt vidareutveckla samarbetet mellan länets kommuner inom områdena psykisk ohälsa, motverka utanförskap samt underlätta etablering i samhället och på arbetsmarknaden. Ett särskilt fokus kommer att riktas mot kvinnors etablering i samhället. Visit Östersund Turistbyrån hjälper dig med information om sevärdheter, aktiviteter och evenemang samt bokning av boende i Östersund med omnejd.


Länstidningen i Jämtland - okt kl.

Vikariestopp på mötesplatsen Koroar – Besökaren Thomas: Jag är halvskraj för hur vi kommer att må i december På grund av sparkrav får Kinte längre ta in några fler vikarier under hösten. Ditt namn (obligatorisk) dejting för unga singlar. Telefon (obligatorisk) dejtingsidor för under malmö.


Din epost (obligatorisk) gratis dejtingsidor blogg se telefonnummer. Möteplats Oviken, som bland annat driver sporthall med bowling, simhall och café, har kämpat med ekonomin sen starten för drygt två år sen. Enligt mötesplatsens VD Hans Green skulle det ge en välbehövlig stabilitet om biblioteket hyr in sig i lokalerna redan i sommar. Tivedstorp är vandrarhemsbyn i hjärtat av Tiveden.


På anläggningen finns bäddar, kafé, restaurang, grönområden, kapell, festloge, samlingslokaler, bastu. Bostäder till salu på Hemnet i Ragunda kommun. Här finns information om Östersunds kommuns service och verksamheter. Hur kommer det sig att just katten är det djur som får oss att skratta, gilla och dela mest på nätet? Du hittar den strsta samlingen av gratis Tnk spel p denna webbplats fr hela familjen Learn about working at Shortcut Se.


Vi har pratat med ”Elinor” som är stammis på K2. Hon är skeptisk till det här skiftet. Kapellt var fullsatt och det fanns inte stolar till alla som ville delta i kyrkoinvigningsmässan. Högvålens kapell invigdes under lördagen av biskopen Eva Nordung Byström.


Uppdraget handlar om att säkerställa grundläggande tillgänglighet med nattåg utan byte mellan berörda regioner även under de perioder då det inte idag bedrivs regelbunden nattågstrafik. Sveriges högst belägna by. Då du blir medlem av Vi Seniorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg