fredag 15 april 2016

Plejboj slike

Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam PLAYBOY. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu PLAYBOY. Iako su mnoge od njih u razgolićenim izdanjima, baš onakvim u kakvim ste navikli da ih gledate, fotografije se znatno razlikuju od onih objavljenih u časopisu. Playboy je časopis o kojem su svi muškarci maštali. To je definitivno bila najčitanija muška „knjiga“.


Plejboj slike

Tada je i sajt časopisa redizajniran i učinjen prikladnijim za mlađu publiku, što je rezultiralo većom posećenošću. Devojke moraju da pokažu čime raspolažu. Kada govorimo o najboljim telima, zadnjicama, grudima i slično, obično se vrti tek nekoliko imena i možda nepravedno zapostavljamo devojke koje su zapravo pravi. Ivana Zečević - Duration: 3:08. Plejboj inspirisale da postane model.


Hju Hefner, koji je i danas glavni i odgovorni urednik. Ne pozabite zamenjati pnevmatik na svojem jeklenem konjičku. Agencija za varnost prometa vse voznike motornih vozil vnovič poziva k menjavi pnevmatik, saj danes, 15. Ukoliko imate želju da nacrtate antilopu, tu prelepu životinju, a nemate ideju, nalazite se na pravom mestu. U današnjoj galeriji slika ćemo vam pokazati kako možete nacrtati antilopu po principu crtanja: korak po korak.


Kod crtanja korak po korak veoma. Kako nacrtati štrumfa. Novi Seksi Album (preko slika !! xxx pics) Maja Nikolic izgleda kao prababa!


PLEJBOJ ZEČICA SE KANDIDUJE ZA POSLANICU: Odlično igra šah i mrzi MIGRANTE iako je došla iz Poljske! Kačavenda za saveznike daje 25. PSY - spot za Gentleman zabranjen na korejskoj t. Suzana Mančić, nekadašnja najpoznatija Loto devojka i danas voditeljka emisije Stotka na TV Pinku i danas, u pedeset osmoj izgleda veoma zanosno i uvek doterano, a obećala je da će se kada naputni 60. DECO, JEL VOLITE BRZU VOŽNJU? Objavljivane su slike žena u provokativnim pozama, ali ne nagih.


DOMINIRA NA ROLAN GAROSU! On je imao ideju da napravi novine za muškarce, koje bi pored prikazivanja slika o ženama sa veoma malo odeće na sebi imale i raznorazni sadržaj, savete i tekstualne članke. Mlade, zgodne hotline devojke iz Srbije za vruće telefonske razgovore. Vole da se slikaju obnažene.


Pogledaj njihove gole slike i pozovi ih! GREŠKE koje čine da budete LOŠI u krevetu. No, čini se da Suzi nije baš presrećna što se to desilo samo jednom u njenom životu (ako zanemarimo video materijal), pa je rešila da se ponovo oproba u ulozi manekenke.


Izazovna crnka je svojim potezom uvrijedila lalno stanovništvo. View this post on Instagram WE DID IT! This was BY FAR the hardest thing I have ever done! Both mentally and physically. Izdanje za mart-april ove godine vratiće se staroj praksi.


O sebi: Za mladu devojku je najbitnije da je zgodna, seksipilna i poželjna. Posedujem sve te kvalitete. Mnogi me žele i maštaju o meni od kad su me videli u plejboj časopisu.


Plejboj slike

Da, to sam ja, seksi Jasna. Spretna sam sa rukama. Najnovije vesti dana prikupljene iz vise izvora i prezentovane tako da citalac u svakom trenutku ima uvid u domaca i svetska desavanja.


Uoči nastupa na vodičkom CMC festivalu Nives Celzijus otišla je osvježiti se na osamljenu plažu u skrovitoj uvali otočića Tijat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg