fredag 13 mars 2015

Vad är äkta kärlek

Lycka till med kärleken! Har du funnit äkta kärlek än? Kommentera om din upplevelse nedan! Hen pushar dig nämligen varje dag till att göra vad du vill och tror på.


Läs också: saker vi tror att du glömt tacka din partner för. Personen ger dig framtidsdrömmar. Visst, det känns dumt att ta förhastade beslut, men när du hittat äkta kärlek så börjar du automatisk fantisera om en framti resor och planer ni ska dela. Men tack vareforskning vet vi nu hur äkta kärlek fungerar och likaså hur en förälskelse kan börja. Ta del av vår kärlekslista här under.


Nej, sann kärlek är något som går bortom kärvänliga sammanträffanden. Uppriktig och sann kärlek är att intensivt förälska sig i skillnaderna. Det betyder att man är tolerant inför vad som gör den andra personen obekväm och att man öppnar dörren för tillit. Ja, kärlek är något renande och vackert, men alla stora livsomvälvande saker kräver arbete. Kärlek är svårt, förälskelse är enkelt.


Vad är äkta kärlek

Du måste odla din trädgård. I en förälskelse finns det inget som måste vattnas och vårdas. Men en förälskelse beror på helt andra saker än vad äkta kärlek gör. En förälskelse är en ytlig reaktion på ytliga egenskaper.


Den är också blind för den andres svagheter och förstorar upp hans eller hennes starka sidor. Därför är förälskelsen ungefär lika stabil och säker som ett sandslott. Liz och Megan är kompisar, och båda vill hitta äkta kärlek. Men trots att de söker efter samma sak, väljer de helt olika vägar. Introduktion) Oavsett var i världen man bor så kan Bibeln hjälpa en att fatta bra beslut när det gäller vem man ska bli ihop med och.


Det som egentligen skiljer äkta kärlek från allt det andra är att äkta kärlek i längden ger mer än den tar och aldrig kräver att du måste ändra på vem du är innerst inne. Upplever du att du inte duger i relationen eller att du ger allt du har och aldrig får något tillbaka så är risken stor att det inte är kärlek utan något. När det handlar om äkta kärlek brukar de flesta släppa på spärrarna och våga visa sig sårbara – det känns helt enkelt som att det är värt att satsa allt på relationen. Du upplever trygghet Du uppfylls av en övertygelse om att relationen kommer att vara för evigt, det känns helt enkelt självklart att det ska vara ni.


Finner inte det svårt att vara den som ger kärlek vilkorslöst, jag behöver inte ständig bekräftelse, är väldigt tillåtande av min natur och ser det vackra i andra människor. När vi är kära på riktigt känner vi oss stärkta, älskade och bekräftade. Att ha bråttom i kärlek är därför ett misstag, menar Gallan och kan skrämma bort potentiella partners. Våra föräldrar, pojkvän, barn, husdjur, vänner etc.


Dessa citat av kärlek visar de saker du behöver veta och se. Utan kärlek finns inget liv. Jag hoppas att du kommer att dela sjuka med de du älskar. Att bära kärlek eller förälskelse som inte är besvarad av motparten kallas olycklig kärlek.


Att visa kärlek mot något kallas att älska. Lössläppt applicering av ordet älska inkluderar också idiomatiska uttryck som inte alltid bär positiva förtecken, exempelvis ett sardoniskt uttryck av missnöje: Jag älskar verkligen hur politiker alltid ger ut tomma löften. Ville bara hem och vara henne nära. Och det efter år… att känna så är väl nån form av äkta kärlek.


Vad är äkta kärlek

Att älska är att respektera, förstå, acceptera och låta dig själv bli älskad. Men bortom detta finns det äkta sanningar om kärlek. De går ofta omärkt förbi eller tas för givet.


IDENTIFIERA ÄKTA KÄRLEK Vi kan bara identifiera äkta kärlek och veta när vi funnit den genom att göra jämförelser med Guds ord. När vi tittar på vår relation utifrån vad Bibeln säger att kärlek är —och vi ärligt förbereder oss att leva i en livslång relation till den personen—då kan vi säga att vi är kär i någon. Dock så finns det antagligen lika många definitioner för vad kärlek är som det finns människor på denna jord. En fråga som många forskare ställt sig själva är om kärlek är biologisk eller kulturell. Den som inte älskar har inte lärt känna Gu ty Gud är kärlek.


När vi människor tänker på kärlek är det lätt att tänka på goda känslor, men äkta kärlek är inte beroende av känslor. Det handlar om så mycket mer än vad jag känner för någon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg