måndag 16 mars 2015

Disana ullbyxa

Disana ullbyxa

Kläderna tillverkas i Tyskland. Den ekologiska merino-ullen kommer från Argentina (Pantagonia) och är garanterat mulesing-fri. We have set ourselves the goal of making favorite parts. Disana är ett familjeföretag i Syd-Tyskland med mer än år i branchen.


Helt ekologisk blöjbyxa från Disana. Betyg: av Baserat på betyg. Lagerstatus I lager Info. Xkko Vikblöja natur 80x80. Användningen av bekämpningsmedel är förbjudet, både på betesmarker och djur.


Reproduktionen av djur sker på ett naturligt sätt och stympningar som svanskupering eller mulesing är förbjudna. Kort sagt – fåren ska leva hälsosamt. Den merinoull som används i kläder av Disana kommer från certifierad ekologisk djurhållning. En filtad ullbyxa som är utformade för att vara varm och robust, men ändå härlig och mjuk.


Disana ullbyxa

Stickad mudd vid midjan och b enslut. Väldigt användbar som lager två eller tre. Normala i storlekarna. Tillverkare: Disana Tvättas för hand eller i maskinens handtvättprogram i grader.


Detta prisvärda ullskal från Disana är gjort av 1 ekologisk mjuk merinoull. Ullen har förtvättats och tovats för att öka uppsugningsförmågan och göra skalet extra tätt. Den breda stickade linningen hjälper till att förhindra läckage. Finns inget att anmärka på.


Disana ullbyxa

Blöjan behöver en ullbyxa eller ett PUL-skal för att hålla tätt. Tvättade en gång med Änglamark fintvättmedel. Vår lanolinkur från Disana är idealisk för detta ändamål. Den består av flytande lanolin och löser sig lätt i varmt vatten. Efter tvättning av ullprodukten, lägger man den i en skål med lanolin.


Ullfibern absorberar lanolinet och skyddar återigen mot smuts och, uttorkning. Hur ullkurar man en ullbyxa ? Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. De startade Disana och produktionen hade de till en början hemma i källaren i huset där de bodde. Disana är medlem i och en av grundarna av IVN och alla produkter är GOTS-certifierade.


Här hittar du allt inom tygblöjor, såsom all-in-one, pocketblöjor och inlägg. Fina mönster, ekologiska blöjor och prisvärda alternativ. I höstas var vi och hälsade på Disana i deras nya fabriker.


Vi blev så himla inspirerade av deras historia, som började med tillverkning av tygblöjor, att vi bestämde oss för att ta in deras tygblöjor i vårt sortiment. Mjuka och värmande underkläder i Ull och Siden Våra ekologiska underkläder i ull och siden är tunna och smidiga. Kombinationen av materialen reglerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg