tisdag 10 mars 2015

Att göra på dejt

Hitta en partner snabbt här. Vad ska man hitta på egentligen? Vi tipsar om saker att göra på nästa dejt , som dessutom är helt gratis! Ibland kan det vara svårt att komma på vad man kan hitta på att göra under en dejt.


Aktiviteten kan spela stor roll i hur framgångsrik dejten blir, och därför är det bra att ha en lista på saker man kan göra för att kunna träffas på ett avslappnat sätt. Ett enkelt sätt att lägga upp dejten på och du vet när den kommer sluta #128578; Bio.

Jag vill ändå säga bio, men tycker man kan vänta med detta till andra dejten – när man känt om det klickat och om man vill fortsätta träffas. Lycka till och ha en rolig första dejt ! Men att besöka detta varuhus på en dejt är att balansera på en smal lina. Det är ganska svårt att lära känna varandra på bion. En perfekt vinterdejt är att åka skridskor tillsammans.


Bio är ett ovanligt tråkigt sätt att dejta på. Man går på dejt för att lära känna varandra. Det gör man ingen genom att sitta tysta i två timmar framför i bioduk.

Läs svaren på dem här! Och att undvika på första dejten: 1. Att ta med kompisar och familjen Att på första dejten göra något tillsammans med dina vänner eller familjemedlemmar blir bara knäppt. Det kanske knappt behöver nämnas.


Men om idén ändå skulle flyga förbi så gör du bäst i att ignorera den. Att ses på ett stelt och tyst ställe. Ta din dejt till någon sportsevenemang som till exempel en fotbollsmatch. De sportsintresserade lär uppskatta det. Heja på ditt lag tillsammans.


Plocka frukt och bär tillsammans och när ni har fått så att det räcker – baka en god paj hemma hos en av er. Gå till en bokhandel och visa din dejt dina favoritböcker eller de du hatar. Vi har tidigare skrivit om vanliga misstag på dejt och tips på bra samtalsämnen på dejt , men i den här guiden kommer vi kika på roliga saker att göra på första dejten. Att hitta den rätta att dejta lämnar jag dock till ett kapitel för sig.


Låt oss nu titta på ett par roliga och annorlunda aktiviteter! Låt mig då avgöra det genom att säga att inte gå på middagen. Försök att hålla det väldigt neutralt men samtidigt inom väldigt rimliga gränser för dig själv och även faktiskt din dejt.


Varför då inte gå träffas hos honom eller dig och se på en film? Klart att man kan göra detta men kom ihåg att du kommer att ha.

Oavsett om det är en ny bekantskap eller ens partner sedan länge kan det vara svårt att komma på vad man ska göra när man går på dejt. Aktiviteten får gärna kännas spännande och kul, samtidigt som det man gör inte får kosta skjortan. Nyår innebär nystart och många känner sig redo att träffa någon. När du sedan hittat den där dejten måste ni ju också hitta på något att göra när ni ses.


Att ta en kaffe är en klassiker, men för dig som är sugen på att hitta på något nytt kommer här några bra förslag på aktiviteter. Turista i din egen stad – Fråga dig själv vad du skulle rekommendera turister att göra i staden du bor i. Att göra på en dejt utan alkohol! Fråga dig sedan om du själv gjort dessa saker och vad mer som finns som vore kul att se och göra. Ofta blir vi blinda för alla fantastiska saker som platsen vi bor på erbjuder.


Funderar du på vad man kan göra på dejt nu i december? Nu är rätta tiden att frossa i julstämning och mys eller kanske alternativa klappar. Här har vi samlat ett urval av bra julmarknader över hela landet. Gå på julmarknad med din dejt ! Kolla detaljerna på nätet innan ni ger er iväg!


Välkomna till denna video där jag pratar om vad man inte ska göra på en dejt. Genom att ha diskuterat med mina vänner och dragit egna slutsater blev det dessa grejor. Dela gärna med er utav era erfarenheter, kommentera!


Hoppas ni gillar video! Glöm inte bort att delta i vår tävling! Här är idéer på saker du kan göra för och med din partner för att behålla gnistan i vardagen och som får er att bli nykära igen. Vissa gör du säkert redan, andra behöver du bli påmind om och några kanske du aldrig skulle ha tänkt på själv.


Länge leve vardagsromantiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg