torsdag 19 mars 2015

Lösningsfokuserad handledning

Erbjuder du lösningsfokuserad terapi eller handledning eller utbildning Söker du kanske efter terapeut eller handledare eller utbildare. Det här är rätt plats för allt det ——————————————————— Kom ihåg att det är gratis att bli medlem. Det blir ochså ett viktigt tillfälle för eftertanke och reflektion, vilket är oerhört viktigt i tider då beslut ofta ska fattas på kort tid.


Din sökning på lösningsfokuserad handledning gav företag och du har nått slutet av listan. Vi håller en grundkurs i lösningsfokuserad metod dagar, gärna kombinerat med handledning och någon eller några uppföljningsdagar utbildning när ni kommit igång ordentligt. Fördjupande utbildningar i lösningsfokuserad metod som en del i verksamhets utvecklingen. Gemensamt är engagemanget för handledning och synen på dess kvalité. Filtrera handledare på län och tema.


Läs handledarnas fullständiga presentationer genom att klicka på view profile. Kontakta de handledare du är intresserad av, för att med dem stämma av om deras tillgänglighet och pris. Med vår empowerment pedagogik och med Den Gemensamma Spelplanen som verktyg arbetar vi med handledning av arbetslag för bättre samspel i medarbetarskapet och med individuell handledning för enskilda medarbetare som är i behov av stöd för sin roll. I stället för att rota i och fråga så mycket om själva problemet, så fokuserar vi på och lyfter fram de tillfällen som fungerar bättre, när det inte är något bekymmer, och hur det ska vara då problemet är borta. Hand-ledning eller super-vision är ord som har dålig passform med det jag tycker att jag gör.


Lösningsfokuserad handledning

Mer om lösningsfokuserat - Som man frågar får man svar Utbildningen Utbildningen är tänkt att ge dig kunskapen och verktygen för att konkret kunna använda det lösningsfokuserade arbetssättet i praktiken. Lösningsinriktad pedagogik SFE AB. Empowercenter erbjuder en fyra dagar grundutbildning i lösningsfokuserad samtalsteknik och förhållningssätt. SIKT är ett företag som sysslar med psykoterapi, utbildning och handledning inom området lösningsfokuserad korttidsterapi. Organisationer och företag använder oss för företagsutveckling och coaching.


Handledning av arbetsgrupper. Vi välkomnar arbetsgrupper för ärende, process eller metodhandledning. Former, upplägg och syfte upprättas unikt med varje arbetsgrupp. Vi kommer gärna och berättar mer om hur vi arbetar inför ett eventuellt uppdrag.


Välkommen till vår mottagning på söder i Stockholm, eller så kommer vi ut till er, vi tar även uppdrag Online via till exempel Skype. Vår handledning vilar på en systemteoretisk grun med KBT tekniker. Vi har en bredd av teoretisk kompetens, där varje handledare har sin egen spetskompetens. De olika teorier som finns representerade i gruppen är bl. KBT, gestaltteori, anknytningsteori, mentaliseringsteori, lösningsfokuserad teori, psykodynamisk teori, marte meo.


Socionom med mångårig erfarenhet av utbildning och handledning , i huvudsak inom människovårdande yrken. Att ge och ta uppdrag. Med renodlat lösningsfokuserade redskap håller hon gruppen med ett tydligt fokus på positivt och målinriktat utvecklande, oavsett om det är i relation till individen själv, gruppen eller arbetsgruppens målgrupp. Hon har tillsammans med Kerstin Måhlberg. Karlskrona Psykoterapimottagning erbjuder handledning till yrkesverksamma utifrån systemiskt, narrativ och lösningsfokuserad grund.


Lösningsfokuserad handledning

Kreativa metoder används för att frigöra och medvetandegöra gruppens egen kunskap och erfarenhet. SLUTRAPPORT: LÖSNINGSFOKUSERADE GRUPPER MED HANDLEDNING. Som underlag för denna rapport har självärderingsmodellen tillämpats.


Men om du begärt lösningsfokuserad handledning och inte reflekterande handledning har du en ambition att snabbt komma vidare. Utvecklingen kan ses som ett resultat av den ökade komplexiteten i socialt arbete och som ett svar på behovet av ökad medvetenhet och professionalisering inom yrkesområdet. Ensamma klarar vi en del – men inte allt.


Lösningsfokuserad handledning

För att nå dit vi vill och kunna förverkliga drömmar eller önskningar behöver vi varandra. Jag tror på samarbete, medverkan, dialog, vänskap och tillit. Jag hjälper till genom bland annat coachning, handledning , terapi, föreläsningar och litteratur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg