måndag 16 mars 2015

Smart senior

Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär. Smart Senior erbjuder flest och bäst seniorrabatter. Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i. Medlemskapet kostar 1kr för ett.


Smart senior

Ett antal distrikt och föreningar har tecknat lokala avtal. Information om detta hittar du på distriktets eller föreningens hemsida. För att få resa med på.


Företag som samlat ett flertal olika rabatter för personer som är år eller äldre. Ett års medlemskap kostar 1kronor. Du måste också ha ett. Bli medlem gratis idag. Både du och din familj kan ta del av erbjudandet.


Smart senior

VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM ÄR MEDLEM I PRO! Det innebär att ni som är. Unna dig lyxen att förlänga sommaren på den spanska solkusten, se fram emot en vår i Paris eller lära dig laga mat i vackra Toscana samtidigt som du förbättrar.


Tillsammans med våra partners erbjuder vi dig seniorrabatter på det mesta du kan tänkas. Vill du få mer information och skaffa SMART SENIOR - kort? Klicka på kortet ovan! Som medlem i SPF Seniorerna Södermanland har. Vi erbjuder flest och bäst seniorrabatter och många av rabatterna är.


Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 8TKR. Jag tycker smart senior är bra. Välkommen in till nya smartsenior. Då kan en mängd rabatter hjälpa seniorer att spara tusenlappar och få ett bättre liv på. Idag finns nästan miljoner.


Varmt välkommen till seniorstart! Kanske är du nybliven pensionär? Du ska kanske gå i pension inom kort eller så är du närstående till någon som har blivit. PRO, SKPF, SPRF eller RGP?


Men för att du ska få vår. Njut av storslagen natur, fantastiska matupplevelser och guidade rundturer i spännande miljöer. Mer information hittar du som vanligt på smartsenior. Perfekt att pyssel under. En perfekt gåva till någon som kanske inte önskar sig något särskilt!


Smart är en ursprungligen engelskspråkig modell för att underlätta vid formulering av mål för projekt, försäljning, personlig utveckling osv. Med Fastpris får du som är över år massor av samtalsminuter, SMS och MMS inom Sverige. Hos SJ har du som pensionär alltid rabatt och många billiga sista minuten-biljetter att välja mellan.


Läs mer om vår pensionärsrabatt här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg