måndag 30 mars 2015

Spotify ändra konto

Så här ändrar du dag för din Spotify -betalning: Avsluta din aktuella prenumeration. När din kontosida har ändrat Spotify Free (under Din plan) kan du prenumerera på Premium igen den dag du vill bli debiterad. Du debiteras nu på eller runt den här dagen varje månad. Det är inte möjligt att ändra användarnamnet, men du behöver inte komma ihåg det. Tips: Om du inte vet vilken e-postadress eller vilket lösenord du har kan du kolla in inloggningshjälpen.


Gillar du inte ditt användarnamn? Vi ombeds kontakta kundtjänst, men det finns ingen kundtjänst. Testa att det fungerar. Nu måste du stänga webbläsaren du använde i steg öppna ett nytt webbläsarfönster och logga in på Spotifys hemsida och ändra ditt konto till Sweden och ange korrekt postnummer.


Detaljerad beskrivning: 1. Har du idag Spotify direkt via Spotify behöver du först nedgradera ditt Spotify - konto till Free innan du kan beställa Spotify Familj. Här ändrar du ditt Spotify - konto till Free. Efter att du köpt Spotify Familj och kommit igång. Anmäl ditt konto på Swedbanks webbplats. Det tar endast några minuter.


Ni betalar bara 16kr per månad. Introducera ditt barn till en lekplats av ljud med Spotify Kids-appen. Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar.


Ange ditt Spotify -användarnamn eller den e-postadress som du använde när du registrerade dig. Vi skickar ett e-postmeddelande med ditt användarnamn och en länk där du kan återställa ditt lösenord. Premium- konton för familjemedlemmar under samma tak. Kan någon tipsa om hur jag nu ändrar den?


När du bjudits in till Spotify Familj får du ett e-postmeddelande där du uppmanas att tacka ja till din inbjudan. Klicka på Acceptera inbjudan för att komma vidare. Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e-postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället.


Se steg åtta i guiden Bjud in till Spotify Familj. Någon har bytt mail och lösen, och jag kan inte ändra tillbaka då jag inte kan det nya lösenordet. Jag kommer dock in via faccebook.


Styr Spotify från mobilen. Om du lyssnar på musik med din dator hemma och har mobilen i samma nätverk så kan du enkelt styra uppspelningen via telefonens app i stället. Starta bara Spotify på mobilen och titta efter den lilla högtalarsymbolen i en ring nere till höger, ifall appen inte automatiskt frågar dig vad du vill göra. Detta gäller även för dig som vill använda Spotify i din tv eller ditt hifi-system (t ex Sonos). Hur till stryka Spotify konto permanent och ta bort Spotify.


Ibland verkar det absurt att en användare vill se till att spotify service inte bara avslutas utan de relaterade apps också avlägsnas från utrustning och system på som används. Be de inbjudna gå in på sitt konto och avsluta sitt premiumabonnemang. Dagen efter det gått ut (står tydligt när man avslutar prenumerationen) så använder den inbjudna länken i mailet de får från dig och Spotify.


Vips så är de anslutna till Spotify premium igen och anslutna till familjeabonnemanget. Ta bort en betalningsmetod – klicka på Ändra intill betalningsmetoden och sedan på Ta bort. Betalningsmetoderna debiteras av Apple uppifrån och ned. Du kan inte ändra i vilken ordning ditt Apple-ID-saldo debiteras.


Logga in på Netflix webbplats för att uppdatera din e-postadress eller ändra ditt lösenord på sidan Konto med alla profiler utom barnprofiler. Om du inte kan logga in med ditt nuvarande lösenord skickar du ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg