måndag 22 maj 2017

Singelkryssning

Singelkryssning med Viking Cinderella. Just nu har vi tyvärr inte några singelkryssningar på gång, men medan du väntar vill vi tipsa om våra ordinarie nöjeskryssningar. Hon skulle hämta sin tama albinoråtta, sätta den i min famn och säga: ”råttan gillar dig”.


Jag skulle ta jobb i diskbranschen vad det le dricka vodka och äta rödbetor i soffan och berätta för våra ungar hur jag träffade deras stackars mamma på en singelkryssning i Östersjön. LoveBoat Cruise nummer – originalet bland partykryssningar för vuxna med sköna dansskor och barnasinnet kvar!

Läste för ett tag sen om singelkryssningar till Åland. Tänkte inte mer på det men ramlade sedan över denna artikeln. Bli medlem på Sveriges bästa dejtingsajt! Här kommer du snabbt i kontakt med tusentals singlar som du kan prata och umgås med. Mötesplatsen har allt för dig som är singel och som vill prova på dejting på nätet.


Du väljer själv hur anonym du vill vara och hur mycket du vill dela med dig av dig själv till andra medlemmar. Kul att få träffa alla förväntansfulla singlar och vi hoppas att några även fann kärleken ombord. Och visst är det mer spännande att träffas och dejta under en kryssning.

Fördelarna med en singelkryssning är att man vistas i en annorlunda miljö än vardagsmiljön. Istället för den sedvanliga puben bjuds det ofta på aktiviter som tävlingar, spex och självklart regelrätta dansställen. Följ med på denna resa till det djur- och naturrika Costa Rica. Vi börjar i huvudstaden San José för att sedan ta oss norrut till de regnskogsklädda vulkaniska bergen med djurrika täta djungler, höga vattenfall och aktiva vulkanområden.


Välj mellan 21-timmars kryssningar, långkryssningar och roliga temakryssningar. Kryssningar från Stockholm med Birka Cruises. Frågan om var Mötsplatsen Weekend hölls var inte svår för Joachim, som var med på helgen i Varberg. Joachim tyckte att det var en väldigt bra helg där han träffade många trevliga människor, åt god mat och avnjöt bra underhållning och roliga aktiviteter. Boka en nyårskryssning för den bästa nyårsfesten!


Du firar, vi sköter resten. Ombord på våra fartyg serveras vår goda middagsbuffé, eller välj att lyxa till det lite extra genom att förboka den specialkomponerade nyårsmenyn för den ultimata smakupplevelsen. I helgen var jag och 6andra singlar iväg på en singelkryssning på båten Cinderella. Kvällen började med en välkomstdrink, lite mingel och stand-up.


En gammal ungdomskärlek dök upp och det kändes både konstigt och roligt. Vare sig du hittar någon att gå på nya dejter me får nya vänner eller blir en social upplevelse rikare utlovar vi dig en fantastiskt kul kväll! Förra årets kryssning sålde slut!

Vi ser fram emot att träffa er alla ombord den - oktober! Spännande upplevelser, trevlig underhållning och god mat - Boka din kryssning hos Ving. I Karibien finns kryssningar för alla, allt ifrån lyxkryssningar, romantiska kryssningar till kryssningar för hela familjen.


När du reser med Ving ingår alltid Läs mer flyg och hotell på din kryssning i Västindien. Vi har letat upp experternas bästa budgetknep för dig som inte vill göra av med pengar i. Vinn singelkryssning ! GT ger dig chansen att vinna en singelkryssning för två personer till Åland inkl bussresa till Stockholm. Njut av god mat, föredrag och låga tax-freepriser! Dessa är som regel 2-dagarsresor fulla av aktiviteter och möjligheter att lära känna det motsatta könet. För tredje året i rad lättade Sveriges största singelkryssning ankare!


Viking Cinderella var fylld av förväntansfulla singlar redo för timmar till havs fyllda med aktiviteter som förhoppningsvis kunde leda till livslång kärlek. Ayia Napa, Magaluf och Rhodos. Tillsammans beger vi oss ut på en dagars partykryssning i sann medelhavsatmosfär med artister och. Ta båten till Tyskland!


Stena Line erbjuder stort nöjesutbud på härlig kryss mellan Göteborg-Kiel. Karibien är precis sådär exotiskt som man föreställer sig och bjuder på vajande palmer, medryckande rytmer, turkosblått hav, fascinerande öar, leende människor och spännande resmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg