onsdag 17 maj 2017

Singel liv

Josefine åker till Oslo med sin syster, men frågan är vem hon tänker på. Det hettar till mellan Dennis och en tjej han träffar på krogen. Singelliv har premiär på TVPlay tisdagen den september.


Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Gustav vill bjuda in granntjejen på mat, men det går inte som han hoppats.

Amanda och en kompis diskuterar sex. Dennis är trött på sin snälla stil och vill bli en bad boy. Maria har besök av en kille över helgen men går på fest utan honom. Om du har levt singelliv ett tag så har du troligtvis stött på ett gäng kommentarer som återkommer regelbundet HELA tiden… Familj, kompisar och kollegor.


Alla vill de säkert väl men oftast kommer de där kommentarerna bara ut så fel. Här är tio exempel på kommentarer som singlar är SÅ trötta på att höra – håller du med? Att vara singel kan vara en livräddande och vitaliserande upplevelse.

I själva verket kan det vara så att man inte riktigt lyckas i ett framtida. Hans bok om hjärnan har sålt i en halv miljon exemplar, sommarpratet slog lyssnarrekord och SVT-serien ”Din hjärna” blev en tittarsuccé. Sen går allt bara fel för henne.


På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! De senaste decennierna har antalet singlar ökat kontinuerligt och när det.


Känner du dig som en evig singel ? Darling förklarar hur man tar sig ur de gamla hjulspåren. Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. De berättar öppet om singellivets fram- och baksidor.


Jakten på kärlek utspelar sig på klubbar, caféer och i ett och annat sovrum. Artiklarna under denna kategori handlar om alla stadier av dating online och i verkligheten som du kan föreställa dig. Vi kommer att nynna på den hela sommaren: Om du tror att jag är farlig, kanske tänder du på det. Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.


Träning och singelliv = sant!

Vardagen är tillbaka och nu är många sugna på att nystarta. Som de flesta vet är träning bra för din hälsa. Lotta Engberg lever ett lyckligt singelliv och har fullt upp med barnbarn, hundar och golf. I sommar planerar hon att ha extra mycket ledigt – förutom att leda allsången på Liseberg förstås. Kärleken behöver inte komma från en man, säger hon.


Den juni är det dags för 14:e omgången av Lotta på Liseberg. Filippa Reinfeldts vilda singelliv i Almedalen. Stoppa Pressarna fångade den tidigare toppolitikern i Almedalen. Efter separationen skildes Hans Fahlén och hans fru Kristin Kaspersen åt som vänner.


I podcasten Livshjulet berättar han om sitt humör efter separationen - och om sitt nya singelliv. Jag jagar inte kärlek, säger Hans Fahlén. Lyssna på avsnittet i mp3-spelaren nedan eller klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg