fredag 26 maj 2017

Harlequin historisk

Då kommer du att älska vår historiska serie! Dröm dig bort till svunna tider, till äventyren, de vackra klänningarna, de storslagna balerna, de mystiska hjältarna … och de stora förälskelserna. Låt våra historiska romaner föra dig till en annan tid – en tid då kärleken var större än livet.


Harlequin är en internationellt ledande utgivare av romantiska böcker. Utöver romantik erbjuder vi också thrillers, deckare, paranormal, bestsellers, fantasy mm.

Harlequin publicerar över 1titlar per måna på olika språk i 1länder och på sex kontinenter. Kan du lide bøger skrevet af Jane Austen og Brontë søstrene? Så vil du elske vores historiske romaner! Drøm dig langt væk til fordums dage, til eventyr, til smukke kjoler, de store baller, de mystiske helte.


Lad vores historiske romaner tage dig til en anden tid - en ti hvor kærlighed var større end livet. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Det bästa – av de bästa!


Våra samlingsvolymer är härligt fullmatade med romantik och det faktum att de är lite tjockare än våra andra böcker gör ju att.

Läsaren sveps med till en annorlunda värld som speglar aristokratins behagliga herrgårdsliv, ädla riddare i rustning och intrigerna vid Europas hov. Förlaget ägdes tidigare av Torstar Enterprises, en mediekoncern med huvudsäte i Toronto , Kanada, men ägs numera av den amerikanska förlagskoncernen Harper Collins. Vi tilbyder dig et varieret udbud af. Säljer en Harlequin historisk , En listig lady. Boken är i läst men ok skick.


Fraktkostnad på 36kr tillkommer. Harlekin har oftast en komisk roll som sin herres tjänare och är kärlekstörstande efter den älsakade Colombina. Han är initiativrik och ofta drivkraften i föreställningen, alltid i rörelse och anger rytmen med sina halsbrytande akrobatiska infall. I fransk teater heter figuren Crispin och i tysk Hanswurst. Här hittar du målande berättelser om ädla riddare, jungfrur i nö den engelska aristokratins behagliga herrgårdsliv och mycket, mycket mer.


Harlequin Historisk : Historiens vindar för dig till en svunnen tid. Följ hjältar och hjältinnor i deras exotiska miljöer i jakt på kärlek och spännande äventyr! LIBRIS titelinformation: Harlequin historisk. Du bjuder på en HARLEQUIN HISTORISK - EN VÄRDIG VINNARE - JENNI FLETCHER i bra begagnat skick.


Efter avslutad auktion mailar jag mitt kontonummer i Nordea och du betalar inom dagar. Meddelar då även den exakta fraktavgiften.

Jag samfraktar givetvis. Gör som miljoner andra läsare och upptäck Harlequin - som i år fyller år. På denna sida hittar du massor av romantik och just kan du fynda e-böcker från kr.


HarperCollins är ett av världens största bokförlag med en bred engelskspråkig utgivning inom skönlitteratur, barnböcker, kokböcker, hälsa och biografier. Böckerna ges ut av förlaget Harlequin , en av Europas största utgivare av skönlitteratur. Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Harlequin historisk affiliateprogram I listan nedanför visas vilka affiliatenätverk programmet finns hos och vilka ersättningar som ges som standard.


Du behöver ett konto för att se innehållet. Mystiken och dramatiken bäddar för en bra Harlequin -bok. Så det är egentligen inte särskilt märkligt att Regency-böckerna i serien Harlequin historisk kan ha med en och annan maskerad. Baler kryllar det ju av!


Regency är en faktisk period i Storbritanniens historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg