torsdag 18 maj 2017

Äldre kvinnor som gillar yngre män

Allt fler kvinnor våga vara öppna med att de gillar unga män. Här berättar Anette, 5 Emma, och Carin, 4 varför de vill ha sex med yngre. Min erfarenhet är också att äldre kvinnor gillar att ge oralsex mer, det är häftigt!


Jag har fått fantastiskt oralsex, många av dem har verkligen stenkoll på hur man gör. Det kan vara väldigt avtändande med en kvinna som är fixerad vid kroppen.

Men jag drar slutsatsen att ingen har fel eftersom orsakerna till varför man tänder på vissa saker är olika för alla, oavsett om man tänder på äldre , yngre eller personer i samma ålder. Men jag undrar, varför tänder vissa äldre män på yngre kvinnor egentligen? Männen sökte i princip uteslutande yngre kvinnor.


Kvinnorna däremot sökte främst äldre män. Men kvinnor över ville dock helst ha yngre män. De gamla teorierna om utseendefixering var däremot mer tveksam.


Både kvinnor och män skrev i sina annonser att de sökte någon som var exempelvis var vacker, söt, lång eller.

Vi förutsätter alltid att män som gillar yngre kvinnor gör det på grund av att de tycker kvinnor i sin egen ålder är för gamla för dem. Men ibland är det nog bara något som händer. Och det är kanske då man blir happy clappy varje dag. JONAS CRAMBY Läs Jonas blogg här. Då kvinnorna sällan var självförsörjande kom det sig naturligt att de gifte sig med äldre män som kunde ta hand om dem.


Sandra träffade sin år äldre sambo genom en kompis, som bodde granne med honom. Män som har en yngre kvinna också har betydligt högre medellivslängd” Njut av livet och kärleken. Naturen har ingen åldersgräns när det kommer till kärlek.


Din egen personliga lycka kan bara du stå för. Om du är lycklig i ditt förhållande, oavett om du har en äldre man , eller om du är en man med en äldre kvinna , så spelar. Ur kvinnans perspektiv skulle man förenklat kunna säga att de jämnåriga ”vettiga” männen redan är upptagna.


För den äldre kvinnan kan den yngre partnern också ge en känsla av en nystart i livet. Nu kompenserar de sig själva. Därför vill kvinnor ha äldre män Önskas: ordnad ekonomi och social status. Ny vetenskaplig studie säger sig ge belägg åt den gamla klyschan, att män föredrar yngre och att kvinnor vill ha en äldre partner.


Män blir inte så rädd för den typen kvinnor som man kanske blev för ett antal decennier sen.

Det har blivit mer accepterat att kvinnor tar för sig, de traditionella könsrollerna har förändrats, säger Linn Hee sexolog och psykolog. Möjligen är det ytterligare en länk i vår tids ungdomsdyrkan. En yngre partner kan signalera livskraft. Kärleken har ingen ålder som det heter och blir man kär så blir man.


Minns ni exempelvis att hunken Ryan Gosling träffade Sandra Bullock ett tag och att det är år mellan dem. I bildspelet hittar du powerkvinnor i Hollywood som alla har dejtat yngre män. Alla kvinnor gillar uppmärksamhet, men problemet är att äldre kvinnor får mindre av det.


Om du är en ung man och vill förföra en äldre kvinna , ge henne komplimanger! Män som är i hennes egen ålder ger inte komplimanger längre. Det är alla 20-något-åriga kvinnor som får beundran och komplimanger från män. Männens ålderspreferenser däremot, var lite svårare att ringa in.


Dessa män var nästan lika intresserade av kvinnor i samma ålder eller som var äldre än de själva. Vi träffas oftast dagtid när min samruai thaimassage swedish är på jobbet. Jag tycker att män i min egen ålder är så himla vuxna, otvunget och lekfullt. Självklart är det inte problemfritt att dejta unga män.


Det har jag ett inlägg som heter och OJ! Yngre män som gillar äldre kvinnor. När DN:s Åsa Beckman bad läsarna om hjälp att förstå varför äldre män vill ha unga kvinnor fick hon hundratals svar.


Flera av dem från yngre kvinnor som förklarar varför de vill vara tillsammans med äldre män.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg